Općenito > Propisi

Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom

<< < (14/16) > >>

neuromaniac:
najtragičnije je to što rade sve na svoju ruku i svoju korist , tako da nemam nikakva očekivanja od eu niti da će biti bolje ,kakve smo sreće vjerovatno će uvesti još koji porez na motore  :angry7:

marracc:

--- Citat: neuromaniac - 20 Siječanj, 2013, 15:50:59 ---najtragičnije je to što rade sve na svoju ruku i svoju korist , tako da nemam nikakva očekivanja od eu niti da će biti bolje ,kakve smo sreće vjerovatno će uvesti još koji porez na motore  :angry7:

--- Kraj citata ---
ja stvarno ne vidim ni jedan korstan razlog zasto bi se to zabranilo, i kako bi time profitirali. bio glup ili pametan covijek, mislim da nitko nemoze nac losu stranu toga, osim, naravno sto ce manje ljudi upisivat A1 kategoriju, opet, kad se odvaze, puno bi vise profitirali sa b+125ccm nego kaj profitiraju sa A1 kategorijom, jer puno ljudi ceka A kategoriju, i vozi se ilegalca, jbg, treba 3 puta placat za isto... i ja cekam 24 god, eventualno bi za A2 polozio, ali za A1 mi se cini da nema bas puno smisla....

neuromaniac:
e baš to , puno bolje zvuči kad polažeš za motor 3 puta , nego jedanput , zar ne ?  ma nema smisla uopće raspravljati o tome

machine:
Evo da podignem temu iz pepela  :icon_biggrin:

Pošto imam položeno u zemlji EU gdje je normalno da s B kategorijom možeš vozit do 125 ccm (i nakon 4 sata vožnje možeš na ispit), zanima me jel me mogu kaznit ako vozim 125 ccm?

Grale:

--- Citat: machine - 13 Veljača, 2014, 00:56:07 ---Evo da podignem temu iz pepela  :icon_biggrin:

Pošto imam položeno u zemlji EU gdje je normalno da s B kategorijom možeš vozit do 125 ccm (i nakon 4 sata vožnje možeš na ispit), zanima me jel me mogu kaznit ako vozim 125 ccm?

--- Kraj citata ---
I ti si se regal na forum da to pitaš :icon_biggrin:

Logično mi je da možeš vozit ono za što si položio, a to je 125 ccm i određena snaga u kW.

Ali pošto dosta toga nije logično u našoj državi, nebih se vodio njome baš previše ;D

Najbolje da pitaš nekog (koga, nemam pojma :toothy11: ).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju