Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter? :)

<< < (3/3)

Grale:
po čemu se da stariji model jače nabrijat,ako za piaggio ima isto dijelova ko i za minarelli,čak i više možda
uz to,da na minareliju bi bilo dobro i linearne polutke imat,a po tom pitanju piaggio je u prednosti...
oko 1000 kn ti je kit(npr.dr.evo),računaj polovni spuh oko 500 i polovni variomat oko 300 i set dizni,rolica i federa za štelat i ispadne te 2000...znači to je neki minimum...
onih 95 ti je maximum realnih 85,ako i tolko,a sa base kitom možeš računat na 95 realne

gp1:
a nezz tako sam cuo, mozda je laksa starija nego novija verzija ili tako neka foraa, nez stvarno
ne zelim zvucat ko neku ufurani mulac jer imam vec neko iskustvo za motore ali 2000kn za 10km/h?

ovo sam nasao tu na forumu:
2.MIDRACE
Važno je napomenuti da ovaj stupanj tuninga daje puno veče performanse od seriskog cilindra ali traži zato i veču potrošnju ali i brigu!!
a)Kit - što drugo preporučiti osim Due+ ("ljubicastog"). Cijena mu se kreće oko 1300 kn i s obzirom na performanse je best buy kit!!.
b)S obzirom na visoke okretaje i snagu koju taj kit razvija svakako treba imati i odgovarajući auspuh. Izbor auspuha je najbolnija tocka pri instalaciji tog kit-a, budući da se rijetko koji suspuh dobro "slaže" s njim.
Moja preporuka svakako ide modelu Nardo (proizvodi ga takoder Top performance),4Race od Polinija te eventualno Gianelli shot.
Cjena Narda je oko 1300 kn.
c)Karburator- minimalna preporuka pri izboru rasplinjača je 17.5mm, dok bi se maksimalno trebalo ograničiti na 24 mm. Izbor proizvođača će najčešće pasti na provjerena imena kao što je Dellorto, dok će najbolji odnos performanse/potrošnja biti postignut promjerom 19mm. Cijena je 400-500 kn

walkay:
Sa Due+ om ce ic mozda 110 kmh ali vidim da ti nije jasno, da bi imao krajnju moras uloziti jako puno, najbolja opcija kupit veci skuter, ali ubrzanje ces svakako imat dobru i sa base kitom!

steeef:
sa drEvom zx-om,polini variomatom i 17.5 karbom sam ja mjeril i 102 103kmh po gps.

gp1:
ma nije krajnja bitna toliko nego ubrzanje, znaci ovo je najbolje? sta tu pise?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju