Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter? :)

(1/3) > >>

gp1:
ekipa pozdrav :hello:
imam pitanje pa vas molim za pomoc. imao sam derbi racing pa sam ga prodao i sad mi je zao fuul a trazim nesto drugo sad  :) htio sam uzet sp 180 ali to je preveliko ulaganje, jos sam mislio da ga reg na 50ccm jer nemam vozacku pa mi je to lagano propalo. sad gledam malo apriliu sr ali novu pa bi stavio kit. sad bi vas pitao dali je bolja nova ili stara sr-ka? tnx  :icon_thumright:

Ruff Ryder:

--- Citat: gp1 - 26 Travanj, 2012, 19:31:59 ---ekipa pozdrav :hello:
imam pitanje pa vas molim za pomoc. imao sam derbi racing pa sam ga prodao i sad mi je zao fuul a trazim nesto drugo sad  :) htio sam uzet sp 180 ali to je preveliko ulaganje, jos sam mislio da ga reg na 50ccm jer nemam vozacku pa mi je to lagano propalo. sad gledam malo apriliu sr ali novu pa bi stavio kit. sad bi vas pitao dali je bolja nova ili stara sr-ka? tnx  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ak kupujes skut 50 da je u super stanju imas u mom potpisu jednu novu srku  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: Ruff Ryder - 26 Travanj, 2012, 19:41:27 ---ak kupujes skut 50 da je u super stanju imas u mom potpisu jednu novu srku  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ti dobro znaš di je tržnica..a to sigurno nije tu!
ak nemaš mu kaj pametno odgovorit nemoj ni ovo kaj si napisal jer u svakoj temi di neko pita koi skuter ti daš takav odgovor..ovo je prvo i zadnje upozorenje  :hello:

Grale:
kak mislis kupit sp i regat ga pod 50?
što se tiče teme,novi sr je po meni najbolji skuter trenutno,pogotovo zato jer je piaggio i ima djelova kolko i gdi hoćeš.nisu ni stariji modeli loši,tipa minareli i morini masine,ali za ovu drugu je preslab izbor,što org.,što tuning djelova...ako je tebi žao derbija,uzmi ponovno njega,s njim isto nećeš pogrjesit...

gp1:

--- Citat: Grale - 26 Travanj, 2012, 19:54:25 ---kak mislis kupit sp i regat ga pod 50?
što se tiče teme,novi sr je po meni najbolji skuter trenutno,pogotovo zato jer je piaggio i ima djelova kolko i gdi hoćeš.nisu ni stariji modeli loši,tipa minareli i morini masine,ali za ovu drugu je preslab izbor,što org.,što tuning djelova...ako je tebi žao derbija,uzmi ponovno njega,s njim isto nećeš pogrjesit...

--- Kraj citata ---

zato i govorim da je trosak reg 180 na 50 jer treba ramu nabavit od 50-ke i sve prebacit. derbi je jako skup motor sta se dijelova tice tako da ga nebi opet..oko mi je jako zapelo za ovu novu apriliu, predivan mi je motor..
jo jedno pitanje, bit ce ih jos zapravo  :toothy12: stavio bi kit na motor ali nezz bas cijene i koji su najbolji a nezelim trazit po netu jer ima svakakvih budala koji nemaju pojma a znam da ovom forumu ljudi imaju iskustva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju