Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupit dijelove za baotian
AeRRox:
Je...
CPI ima licencu da kopira Minarelli masinu.
Jest da je sve kopirano, ali to nije ni M od Minarellija.
Imam orginal Minarellija i CPI-a, i razlike su nebo i zemlja.
CPI trosi 3.5L max.
Aerox trosi...evo nek trosi 7L, a trosi manje.
Na CPI-a ne moze ici auspuh kako spada...nisu mjere u milimetar i odmah sranja dolaze...
Trebam staviti na serijskog CPI-a auspuh, federe, i rolice.
Sa auspuhom cu imati dosta muke, jedan mi je decko rekao da je na Hussaru morao staviti kvacilo od Aeroxa da bi nastimao prijenos, jer ovo je cudno...
Opcenito, jeftinim skuterima se teze nalaze dijelovi i donose komplikacije.
Eto to je moj dojam, jer imam kopiju i orginal.
roby44:
ti imas krivi auspuh onda, ja sam ga stavio bez problema, sve u milimetar.
ovo za prijenos je tocno, moras sve stavit...
juric:
cuj te ljudi možda kinez(baotian) je jadan i treba mu pun ku*ac do 80,al ja ga imam 1 god prešo sam 3000 kilometara i nikad ništa, sad mu stavljam zvučnike ispod siza i razmišljam o neonkama i diodam
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :happy6: :happy6:
Doomsday:
--- Citat: juric - 17 Ožujak, 2007, 23:26:18 ---cuj te ljudi možda kinez(baotian) je jadan i treba mu pun ku*ac do 80,al ja ga imam 1 god prešo sam 3000 kilometara i nikad ništa, sad mu stavljam zvučnike ispod siza i razmišljam o neonkama i diodam
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
Razmisli malo i o stavljanju detalja u profil... :laughing7:
A moga si se i predstavit u kutku za nove članove... :icon_biggrin:
Tino22:
Isto tak susjed kupio prošle godine baotian.Nakon par mjeseci prvo mu je izgorjela žarulja od svjetla, onda mu pokazivač benzina krepao, kad ga pali na anlaser neće mu upalit bez gasa...
Neki dan mi je rekao jednu glupost koju moram s vama podijelit: veli on da mu skuter S BLOKADOM ide prek 50 km/h.Pitam ga kak ti može ići brže od 50 ak nisi skinuo blokadu,a on kaže da ide i da nije skinuo blokadu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju