Tehnički kutak > Tuning skutera
gdje kupit dijelove za baotian
roby44:
--- Citat: Tino22 - 18 Ožujak, 2007, 10:12:18 ---Isto tak susjed kupio prošle godine baotian.Nakon par mjeseci prvo mu je izgorjela žarulja od svjetla, onda mu pokazivač benzina krepao, kad ga pali na anlaser neće mu upalit bez gasa...
Neki dan mi je rekao jednu glupost koju moram s vama podijelit: veli on da mu skuter S BLOKADOM ide prek 50 km/h.Pitam ga kak ti može ići brže od 50 ak nisi skinuo blokadu,a on kaže da ide i da nije skinuo blokadu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da,nizbrdo ide...
zarulja je krepala...i sta sad... i na ferrariju krepa zarulja. ::)
nece upalit bez gasa jer nije postelan kao 99% baotiana. to dode u kutijama i odma u prodaju.
Sugar:
--- Citat: juric - 17 Ožujak, 2007, 23:26:18 ---cuj te ljudi možda kinez(baotian) je jadan i treba mu pun ku*ac do 80,al ja ga imam 1 god prešo sam 3000 kilometara i nikad ništa, sad mu stavljam zvučnike ispod siza i razmišljam o neonkama i diodam
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
to se tek razradilo kak spada
nema u tome srece,po meni je taj skuter za jednokrtanu upotrebu
radje nebi kupio nikakav skuter nego taj,bezveze baceno par tisuca kuna
al ko voli,nek izvoli
roby44:
po meni dobar za te novce, iako se sad pojavila luna pa...jaka konkurencija.
naravno daleko od nekih drugih skutera, al za novu stvar koja ce te prevest s jednog mjesta na drugo uz nikakvu potrosnju.
el:
ja sam imo baotiana danas sam ga prodo za ....600kn... :redface: ali bar sam se ga se rijesio sam mi je smetao u garazi... :glasses9: vozio sam ga oko 1god s njim sam proso svastaaaaa, bas nisam pazio na njega i jos je izdzo preko 20 padova ,vozikanje po nekakvoj njivi,izdrzao je teret od 4 osobe od 60 do 90 kg... tako da tko voli nek izvolli...nista posebno :toothy9: ::)
frnta:
sta se tice baotiana on nije tak los motor)po mojem iskustvu) jedino kaj nejde ali ima sad i za to rjesenje u ingkartu ima za njega kit koji mu dize snagu na 6KW a kosta 800kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju