Općenito > Propisi

placanje kazne?

<< < (2/3) > >>

minarelli:
ma nabavit cu ja 1000kn i mogu to platit...ali on je spominjao neku ovrhu... ne znam
pogotovo ovo jer su me zaustavili u zagrebu a ja sam sa krka...

mali_becar:
onda najbolje lipo to plati, jer ako se budes zalija morat ces u zg ici na sud

3alfa3:

--- Citat: Grale - 23 Travanj, 2012, 23:50:59 ---btw.trebo si se na mjestu dogovorit sa policajcem da ti piše kaznu 300 ili 500 kn..
--- Kraj citata ---

To gotovo uvijek prolazi, ali treba platit na licu mjesta

--- Citat: mali_becar - 24 Travanj, 2012, 00:08:53 ---onda najbolje lipo to plati, jer ako se budes zalija morta ces u zg ici na sud

--- Kraj citata ---

Vec godinama se moze to obavit i u mjestu prebivalista. Nisam probao, ali tako mi je vise ljudi reklo

--- Citat: minarelli - 23 Travanj, 2012, 23:56:50 ---on je spominjao neku ovrhu...

--- Kraj citata ---

Ovrha je kad ne platis u roku pa ti oni sami uzmu od place (ako si zaposlen), ili se naplate zaplijenom i prodajom neke robe ciji si vlasnik.

Ja bi se na tvom mjestu zalio na iznos, a onda platio sto sudac odredi

marin-w:

--- Citat: mali_becar - 24 Travanj, 2012, 00:08:53 ---onda najbolje lipo to plati, jer ako se budes zalija morta ces u zg ici na sud

--- Kraj citata ---

Zasto bi isao u Zg na sud  :dontknow: Mislim da po novom to brzinski rjesavaju. Mene su zaustavili prije 3god u Crikvenici a prijavljan sam u Rijeci kad sam isao reg motor. Bez reg,placeno osiguranje. Nakon sto sam reg sam to sve kopirao i prilozio u zalbi i plaio sam samo nekih 200kn da se pokriju troskovi...
Dosla uplatnica nakon 1-2mj postom da je sud bla,bla,bla. Ja nisam nigdje bio  :dontknow:

marin-w:

--- Citat: Loris Ri - 23 Travanj, 2012, 23:55:02 ---meni je pred cca dva mjeseca izmjerio 90 i nesto,ogranicenje 50...dao mi je odmah uplatnicu 2000kn,nisam se ni zalio ni nista,jos mi nitko nista ne dolazi ni ne pise...
danas je njemu proslo na sudu.

--- Kraj citata ---

Mene je prije 1,5god iznad Kraljevice ulovio da sam preticao preko pune crte. Bacio sam kaznu u pretinac i zaboravio na nju i do dan danas nisam nista dobio  ;D

U 10mj mi je Pomorska policija pisala kaznu za pojas. Nisam potpisao,zalio se na kaznu,postupanje policajke jer je u medjuvremenu pustila auto iza bez kazne pa smo se natezali. Za postupanje policije dobio sam odgovor doma. Sto se tice kazne jos nista  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju