Općenito > Propisi

placanje kazne?

<< < (3/3)

marin-w:

--- Citat: minarelli - 23 Travanj, 2012, 23:56:50 ---ma nabavit cu ja 1000kn i mogu to platit...ali on je spominjao neku ovrhu... ne znam
pogotovo ovo jer su me zaustavili u zagrebu a ja sam sa krka...

--- Kraj citata ---

Ako se ne mislis zalit a bilo bi dobro da se zalis  :icon_thumright: ja ti savjetujem da ne placas nista jer postoji mogucnost da ta kazna ne dodje do tebe   ;D  Tek kad dobijes postom doma onda placaj. Podsjetit ce te oni bez brige  ;D

luka.ck:

--- Citat: Grale - 23 Travanj, 2012, 23:50:59 ---btw.trebo si se na mjestu dogovorit sa policajcem da ti piše kaznu 300 ili 500 kn...

--- Kraj citata ---

--- Citat: 3alfa3 - 24 Travanj, 2012, 00:17:02 ---To gotovo uvijek prolazi, ali treba platit na licu mjesta

--- Kraj citata ---

to mozda kod vas vrijedi al kod nas NE! :nono:

prije 3 godine u selu sam vozio 73kmh a bilo je dozvoljeno 50kmh. kazna je bila 700kn. molio sam ga da mi pise kaznu za pojas (onda 300kn), al nema sanse.

3alfa3:

--- Citat: luka.ck - 24 Travanj, 2012, 08:27:04 ---to mozda kod vas vrijedi al kod nas NE! :nono:

prije 3 godine u selu sam vozio 73kmh a bilo je dozvoljeno 50kmh. kazna je bila 700kn. molio sam ga da mi pise kaznu za pojas (onda 300kn), al nema sanse.

--- Kraj citata ---

Kaznjen sam zbog prebrze voznje 2-3 puta u zadnjih 7-8 godina. Svaki put je bilo za kaznu reda velicine danasnjih 1000kn (zadnji puta proslo ljeto upravo 1000kn). 2 puta me policajac pitao da li hocu platit na licu mjesta manju kaznu, a jednom sam ja to trazio. Sva 3 puta je ceh bio 300kn. Jednom mi je pisao da nemam prometnu dozvolu, a 2 puta je pisao da sam vozio nesto sporije i to naplatio. S tim da zadnji put nisam imao kod sebe novce, ostavio sam kod drotova u autu svoju vozacku i pozurio do bankomata dic novce i platit na licu mjesta.
Jednom mi je rekao da je u redu naplatit manje na licu mjesta jer je smisao kazne zadovoljen (daje ti do znanja da se ne isplati radit prekrsaje).

Tako da je 300kn u vozackoj meni dodatna oprema bez koje ne vozim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju