Tehnički kutak > Tuning skutera

Matrix Tuning - Pomoć

<< < (11/46) > >>

Crazy Kuree:
Nepotrebno je mjenjat remen nakon 2000km praktički je ko nov... 19 + malossi e5 gljiva ide dizna oko 93 sve zavisi koji djelovi u karb.

Crazy Kuree:
Jel to sigurno da je cilindar isti ko u minarelli samo da klip sa 12mm bolcnom? a auspuh paše sa minarelija

igor.sb:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Svibanj, 2008, 14:22:56 ---Jel to sigurno da je cilindar isti ko u minarelli samo da klip sa 12mm bolcnom? a auspuh paše sa minarelija

--- Kraj citata ---

da, svi spuhovi za te ''mina kopije'' na sc-u pored sebe imaju napisano mina horizontal i slazu se po kat. kodu :icon_thumright:

mrzuna:
Pomno pratim ovu temu :), tako da na kraju nema nikakog rezimea :(
laik sam, a isao sam lokalnom majstoru koji me je skoro uvjerio da malossi ne pravi nist za kineze :), naime vidim na netu da ljudi nabrijavaju matrixa i ide ko lud. Posto sam iz susjedne BiH nisam jos uspio naci dijelove u drzavi, mada se nisam mnogo ni trudio, ali mislim da bi mi bilo lakse to kupiti u Zagrebu jer sam puno blizi tamo, i cesto tamo odlazim, pa bi molio da mi neko rezimira taj spisak jer sve je se razbacalo po temi, tako kao laik ostao sam zbunjen :) i da adresu shopa dje mogu sve to kupiti, ili ako se dijelovi mogu naruciti putem neta??? pa da mogu poceti sa tuniranjem ove makine :)
P.S spremio sam 1000Eura, nadam se da je to dovoljno? :)

Hvala!

Crazy Kuree:
IDE ko lud nabrijani hahh pa možda naspram matrixa serijale, a nabrijani matrix s base kitom i ostalim djelovima može se usporedit sa aeroxom koji ima base auspuh multivar i karb 17.5  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju