Tehnički kutak > Tuning skutera

Matrix Tuning - Pomoć

<< < (10/46) > >>

Crazy Kuree:
x specijal= zamjenski seriski remen, x kevlar je od kevlara predviđen za nabrijane jer se ne razlači i ne gubi svojstva kad je vruće napolju znači od nakon 50 pređenih km do kraja radnog vijeka tj pucanja daje iste performance, dok kod ovih koji nisu od kevlara znaju se razvuć i s tim gubi performance kad je vruć skuter to se da riješiti donekle "preradom" dekla i taj se remen troši,al dugo traje za razliku od kevlara al performance nisu iste nakon 1000km i 8000km tj. gubi start i krajnju brznu s pređenim km

R@kija:
znam da sam vec pomalo dosadan al imam jos jedno pitanje,sad koji dan idem po djelove:

malossi sport 70
malossi multivar
dell orto 19mm
gianelli reverse(sutra idem po njega u gigant)

brijem da remen nemoram mjenjat (ima 2000km kaj velite???)

Sad je pitanje kakvu DIZNU trebam stavit na taj setup i koje federe kvacila i onaj centralni feder.
koje su dimenzije rolica i koje tezine ih trebam uzet!!!!

kolko je para novi dell orto 19mm i ova gljiva:brijem da je malossi e14:

igor.sb:
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=29%207715&Modello=MO/KEMA50&MostraMarche=0

federe ove za serijsko kvacilo, vec sad ti stavljao taj link, ne znam jel sa giannellijem dolaze federi ako ne odnda ces kupiti taj paket i staviti zelene ili zute

probat kako ce se ponasati sa serijskim centralnim, pa onda sa bijelim od multivara, ako ne bude odgovaralo, onda probaj zutim od malossija

karb 19 je oko 750kn, a diznu s gljivom cca 80  tesko je tocno reci

gljiva je cca 250kn

s multivarom ces dobiti 16x13 6,0 grama, trebat ce ti 4-4,5 nadam se

cvele60:
Uzmi malossijev varoimat za DERBI-ja zato sto je sa zutom oprugom [probao ja i bela je losa uz kit]
serijska je sr*-i bukvalo je neupotrebljiva cak i samo uz zamenu auspuha.
I ko sto ti igor rece opruge kvacila m-297715 :icon_thumright:

igor.sb:
pa onda super ima zutu uz multivar

bolje nije moglo ispast  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju