Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
Pulss:
--- Citat: walkay - 27 Siječanj, 2013, 00:29:35 ---Razlika izmedu PWK 26 i Dell 25, i da je Dell bolji?
--- Kraj citata ---
Nee, da je pwk26 bolji, i to dosta
EdoSP:
to prvi put cujem,ali nije ni bitno,jedva sam i ovaj nasao,oko nisam vidio ispod 28 na trznici,uglavnom bitno je da je bolji od fabrickog mikunija :icon_thumright:
Pulss:
--- Citat: EdoSP - 27 Siječanj, 2013, 00:36:50 ---to prvi put cujem,ali nije ni bitno,jedva sam i ovaj nasao,oko nisam vidio ispod 28 na trznici,uglavnom bitno je da je bolji od fabrickog mikunija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo nađoh par citata ;D
--- Citat: black-rox - 26 Svibanj, 2009, 00:43:12 ---Karburator onaj dellorto 25 je nula bodova,ja sam vozio serijalu na S6 pwk dan i noć razlika :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Svibanj, 2009, 00:48:08 ---karburator dellorto 25 nije los.
istina ja sam imao MHR verziju tako da nisam kompetentan govoriti.
Pwk sam probao 28 i moram reci da me se karb dopao.
na niskim okretajima se ponasa kao 21 i odaziv je super a na visokim mu daje snagu. u svakom slucaju mi je bio sigurno jedan nivo iznad dellorta.
iako nema do mikunija tm28 .. samo jako se cjeni tesko ga je naci a pogotovo dizne i ostali pribor za stelanje
--- Kraj citata ---
Ma kako god okrenes taj dell ce ti bit vise nego dovoljan, nemas brige :icon_thumright:
EdoSP:
u oba slucaja su to veci karburatori za 3mm,vjeruj mi kad smo stavili dellorto 20,5 nakon mikunija 20(oba su bila nastelovana) da se i tih 0,5 mm osjetilo u susu sa mjesta i ubrzanju,krajnja u oba slucaja ista :icon_thumright:
Pulss:
Ja da sam na tvom mijestu bi isa na pwk samo radi flat slidera, al tvoja odluka :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju