Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
EdoSP:
evo i video kako skuter radi,karb nije podesen,treba mi filter od spa da bih ga mogao podesiti,trenutno je od vxra :dontknow: ako neko ima filter nek mi se javi ili je za zamjenu,dogovorit cemo se,skopcao sam ventilator na akumulator i prekidac da ga palim kad god zelim,
EdoSP:
to je ubrzanje sa novim remenom,ali mnogo mi slabiji ima trzaj na startu,vjerovatno dok sjedne :dontknow: vjetar u prsa ali nije bio toliko jak,krajnja na tom dijelu puta izmedju 125-130,sta vi mislite ?
denis...:
meni to laićki izgleda super!!
EdoSP:
da napravimo rezime
nabavljena i postavljena masina sa svim instalacijama,odavno u funkciji od popratnih dijelova stavljene vilice,celjusti i volan s tegovima od FXRa(hvala clanu mako),takodjer je nabavljen airbox i deklo od fxr/spa,multivar i xenon obavezno,sad moze krenuti drugi dio projekta,RS24 je otpao jer se nisam dogovorio na vrijeme sa prodavacem(planiram pocetkom sljedece sezone staviti onaj YSS,kolko sam cuo,sasvim je ok) a sto se tice sljedece faze projekta,to je masina uglavnom,u planu je 180 cilindar,malossi glava,25 dell,crni cdi i usis preraditi,mislim da je to sasvim ok i da ce ici bolje od serijskog spa,mozda grana 34
konacni setup bi trebao biti
180 LC
Malossi glava
25 dell
Multivar
hexagon getriba
preradjen usis
AC struja
Miki-speedy:
u multivar obavezno rolnice 20x17
vidim finih espeja ima po sarajevu,jel se jos voza ona corona replica?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju