Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
EdoSP:
bas mi je drago sto si se ti javio,procitao sam da si "specijaljist" za rolne :icon_biggrin: koje otprilike da gadjam ?
a na scooter-centru evo pogledaj,na slikama je 14 grama
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637582512&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER180FXR&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB
3 slika
edit:
a uzeo bih ja da uzimam novo polini,bas kolko sam citao,ne hvali ekipa multivar koliko hvali speedcontrol,ali nasao sam u BiH decko prodaje u dobrom stanju,pa reko da uzmem,da se ne zezam oko postarine itd
igor.sb:
glupo je gledat slike sa sca, bolje je citat sta pise na malossi.com
et napisao sam ti gore kako da ides, sve je to isti k... samo znaj da ak mislis da se vise vrti da je i bolje nije
na sru koji ima jos jos kracu getribu imao sam 13,5 + kratki bijeli, a probo od 12,5-14 s 3 razlicita centralna
EdoSP:
upravo to me i brine da ne bih stavio prelake da se prevrtava,a nista onda uzet cu set 12,5 i 13,5 pa cu probat te 3 kombinacije 12,5-13-13,5 i centralni budem nabavio taj kratki da probam i to,uglavnom valjda gore biti nece :)
igor.sb:
zbog duze getribe ma probaj odma 12,5 il kratki il serijski
EdoSP:
hvala ti puno na savjetu :icon_thumright: nadam se da ce to u ova 4,5 dana biti,pa da javim utiske
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju