Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG Tuning(nabava djelova)
BrZi_46:
--- Citat: ivan1994 - 30 Travanj, 2012, 21:19:04 ---Bolje da pitam, nego da bacam novec bez veze......ima na netu program koji kosta oko 150kn u kojeg ubacis portmap i zadas mu kolko oces ks(u realnim razmjerima) i on onda prepravi automatski portmap....
--- Kraj citata ---
:nono:
imas tu ekipa prek foruma kaj znaju jebeno i nekom daj ak bas oces da ti cilindar obradi a onda i blokove i bok...kakvo placanje programa bzvz...das liku i sve ti napravi ljepo..
dosta ti je normalna ovak replika...ak oces da malo jace ide zemi nardo il shot..ak oces da traje yasuni r,malossi replica spuh.. il tak nes
Josip:
--- Citat: ivan1994 - 30 Travanj, 2012, 21:19:04 ---Bolje da pitam, nego da bacam novec bez veze......ima na netu program koji kosta oko 150kn u kojeg ubacis portmap i zadas mu kolko oces ks(u realnim razmjerima) i on onda prepravi automatski portmap....
--- Kraj citata ---
evo brzi ti je ljepo reka
--- Citat: BrZi_46 - 01 Svibanj, 2012, 10:05:05 ---
:nono:
imas tu ekipa prek foruma kaj znaju jebeno i nekom daj ak bas oces da ti cilindar obradi a onda i blokove i bok...kakvo placanje programa bzvz...das liku i sve ti napravi ljepo..
dosta ti je normalna ovak replika...ak oces da malo jace ide zemi nardo il shot..ak oces da traje yasuni r,malossi replica spuh.. il tak nes
--- Kraj citata ---
ja sam ti preporucio city 16 iz razloga sta ima sirok powerband i s njim replika radi super, dok bi nardo bio malo ekstremniji (ne kazem da ne ide super, ali ako nemas iskustva lako moze blokat), a city16 moze radit od 10500-12000t rpm i moze radit ko yasuni r, a opet ima potencijala da ide i na vece okretaje :icon_thumright:
ja imam takvu kombinaciju, replika + city 16 + 19mm + multivar (nije sastavljena da ti pokazem kako ide) ali to ti je stvarno vise nego dovoljno
marin18:
--- Citat: Josip - 01 Svibanj, 2012, 11:09:26 ---evo brzi ti je ljepo reka
ja sam ti preporucio city 16 iz razloga sta ima sirok powerband i s njim replika radi super, dok bi nardo bio malo ekstremniji (ne kazem da ne ide super, ali ako nemas iskustva lako moze blokat), a city16 moze radit od 10500-12000t rpm i moze radit ko yasuni r, a opet ima potencijala da ide i na vece okretaje :icon_thumright:
ja imam takvu kombinaciju, replika + city 16 + 19mm + multivar (nije sastavljena da ti pokazem kako ide) ali to ti je stvarno vise nego dovoljno
--- Kraj citata ---
c16 je jaci od narda....
Josip:
--- Citat: marin18 - 01 Svibanj, 2012, 12:27:45 ---c16 je jaci od narda....
--- Kraj citata ---
bravo marine, znam, ali je rijec o c16 CITY, koja radi od 10500-12000 rpm
momci na stranim forumima nerijetko voze na base kitevima sa 17,5mm carbom :icon_thumright:
i ja sam mislija da je isto dok nisam malo pogleda po stranim forumima :icon_thumright:
ivan1994:
Ok onda cu uzet tu kombincaiju rplica i city 16......jedno vrijem sam se bavio proucavanjem tog portanja i tih sranja, ucio sam iz ono Graham Bell prirucnika, al sam vec sve pozaboravio....
p.s. sad dok ne nabavim replicu, htio bi malo sredit masinu jer je pocela dosta snage gubit, prije je znao kad se vozim recimo 80 i dam gasa do 9t zavrtit sam samo do 8.5t, dok je hladan je ok, do ceg bi moglo bit.....i jos da pitam frendu trokira skuter kad dodje do brzine oko 80, to se je i meni dogadjalo pa sam zamjenio svjecicu i sad je ok, njemu je jos uvjek prisutno makar je promjenio svjecicu......odspojio sam mu el. cok jer sam mislio da on zeza ali nije.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju