Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG Tuning(nabava djelova)

<< < (6/10) > >>

ivan1994:
Tako ce i bit......

BrZi_46:
stavi tak repliku nardo il c16...i multivar kak je josip reko i tak jos koju sitnicu ak ces imat para...i gasss takav ja imam setup i vozi...i dizna je 105 i ide fino...pa kad ces stelat da znas... :icon_thumright:

zich:
Kaj ste vi ludi...
MHR replika je po meni jedan od najbolje naptavljenuh kiteva. I morate biti stvarno malo veci genijalci da mozete iz replike izvuc nesto vise.
A kad bi isli kopat cilindar morate raskoprt i blokove i napraviti jedno po drugome.
Mislim da je ova tema bezvezno nabacivanje sa dijelovima.

Ali ako bas oces setup evo ti:
Mhr replika kit
Shot / nardo
Multivar
Kevlar
 19 frga
Radilica
Getriba

Makar bi ja odma u startu stavio slabiji spuh i manji fergazer, jer ipak taj skut treba voziti, jer onda mozes i serijsku radilicu i nemas brige.

Ako sam dobro shvatio vec imas neki auspuh... Samo nasarafi onda gore repliku stavi 6.5 g rolice diznu oko 80 i gas najjeftinije i naj trajnije.

Ceki21:

--- Citat: zich - 30 Travanj, 2012, 09:57:36 ---Kaj ste vi ludi...
MHR replika je po meni jedan od najbolje naptavljenuh kiteva. I morate biti stvarno malo veci genijalci da mozete iz replike izvuc nesto vise

--- Kraj citata ---

Ima jos puno mjesta za izvuc vise od replice, nego sto ona nudi kad izade iz tvornice.. Kao i svi ostali kitevi ;)

ivan1994:
Bolje da pitam, nego da bacam novec bez veze......ima na netu program koji kosta oko 150kn u kojeg ubacis portmap i zadas mu kolko oces ks(u realnim razmjerima) i on onda prepravi automatski portmap....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju