Eto nisam nesto previse pisao po forumu dosad no eto da ne duljim molio bi sto realniju procjenu kao i da mi se ukazu ev. nedostaci priliko odabira istog.
Dakle radi se o Aprilia sr 50 (neka replika, sta ja znam), 2002'god, injection (pretpostavljam ditech ili sta vec), presla 20k km, sve ful seriala, pred koji tjedan bio na servisu (izmjenjene pakne, sva ulja, remen i te sitnice), motor prva boja, ispoliran ko' da je iz ducana (dakle niti crtice na sebi), vlasnik dobro poznata osoba tako da sam 100% siguran da nikada nije padano, stuntano i sl. I da, rega negdje do 9. mj vrijedi...
E sad malcice losijih stvari; gume original (dakle 6god stare ali izdurale bi ovu sezonu), radilica ima nesto lufta stoga bi i nju trebalo novu ili reparirati u dogledno vrijeme, vj i karike i jos neke stvari treba promjeniti (ne kuzim se bas previse u to, pricam sta sam nacuo). To sve u ovom trenutku radi no samo mi je skrenuta pozornost na te neke nedostatke.
Inace scoot jako lijepo vuce, krajnja brzina 80-90kmh (cak se i 110kmh na jacoj nizbrdici lako navuce), naravno to sve prema njegovom kmh satu.
I sad, koliko to
brat bratu vrijedi, uzeto u obzir izuzetna ocuvanost ali i godiste & kilometraza??? Koliko biste vi trazili odnosno koliko biste nudili prilikom kupnje istog (molis procjenu sto je realnije moguce). Dakle molim da se ne reply-a u stilu ponudi sto je manje moguce i sl (koliko god to ovako na prvu glupo zvucalo