Općenito > Generalno o skuterima
Klasa 125 ccm- najbolji izbor?
pralas:
napravili ste jebenu kvantnu fiziku od tih masina,a pola vas nece ni napraviti te kilometre na kojima se treba otvarati termogrupa ::)
kake specijale i pi*darije nisu to 50 prdekalice,i sta se bunite za ulje i filter sto ih morate mjenjati svakih 4000km,ko da ih svaki tjedan moras mjenjati pa je neki problem dati 150 kn svake 4 000 kilometara,na ovim 50-kama svakih 1000 kilometara morate mjenjati pa se ne bunite,ko da je to neki posao,za 10 min je gotovo
Grale:
--- Citat: pralas - 22 Travanj, 2012, 16:31:06 ---napravili ste jebenu kvantnu fiziku od tih masina,a pola vas nece ni napraviti te kilometre na kojima se treba otvarati termogrupa ::)
kake specijale i pi*darije nisu to 50 prdekalice,i sta se bunite za ulje i filter sto ih morate mjenjati svakih 4000km,ko da ih svaki tjedan moras mjenjati pa je neki problem dati 150 kn svake 4 000 kilometara,na ovim 50-kama svakih 1000 kilometara morate mjenjati pa se ne bunite,ko da je to neki posao,za 10 min je gotovo
--- Kraj citata ---
tako je...
uzmeš neki vx sa 10tkm,nađe se za oko 10000 kn u dobrom stanju,napraviš servis-remen,rolice,klizači,ulje i filteri,znači tu uložiš još kojih 500-600 kn i miran si cijelu sezonu
100-tinjak kn za ulje svakih 4-5 tisuća je nikakav trošak,dok pogledaš da više-manje na svakom 50-taku u 5 tisuća potrošiš oko 200 kn ulja(polusintetskog)
Loris Ri:
Jbg ja osjetim ulje i filter,napravio sam u god dana skoro 20tkm...
To je 6 izmjena i 2 puta remen roline i klizace,jednom vodenu,2 amorta,2 svijecice,jedan kabe,uzeo sam i spuh,neke plastike...skupi se dosta troska...ako se radi manje kilometara tose ne osjeti...
sljedece godine racunam da cu morat otvarat masinu ako ne uzmem 250cc...
Sad masina ima 20tkm
pralas:
--- Citat: Loris Ri - 22 Travanj, 2012, 16:50:29 ---Jbg ja osjetim ulje i filter,napravio sam u god dana skoro 20tkm...
To je 6 izmjena i 2 puta remen roline i klizace,jednom vodenu,2 amorta,2 svijecice,jedan kabe,uzeo sam i spuh,neke plastike...skupi se dosta troska...ako se radi manje kilometara tose ne osjeti...
sljedece godine racunam da cu morat otvarat masinu ako ne uzmem 250cc...
Sad masina ima 20tkm
--- Kraj citata ---
j**** ti život pa di se ti vozis da godisnje napravis 20 tkm??? :laughing7:
Grale:
jbg a u 20 hiljada bi na 50-taku već moral skoro polugeneralku radit...uz istu potrošnju i cijenu servisa,uz zajebavanje s murjom i manjom brzinom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju