Tehnički kutak > Injection
JetForce TSDI pitanje/problem
Grale:
remen definitivno zamjenit...rolice neznam kolke su serijske,al prvo remen zamjeni pa probaj onda...trebalo bi bit napretka sigurno...
amirdjonlic:
meni se desavalo da je tako start odlican poslije samo padnu obrtaji ubrzava ko mrav.
Uzmes pomicno mjerilo i izmjeris nekih 0.6 i probaj motor ako ne bude valjalo povecaji
btw. 8 gr serijske
unnamed:
sad sam tek vidio poruku ;D.mislim da bi trebao remen promjenit, a to navlacenje okretaja ti je vjerojatno zbog centralne.vidi kakva ti je centralna i federi kvacila..a svijecicu probaj tu cpr8e..mada mislim da bi bolje radio sa ngk cr7eka, cr10ek ili denso u31etr.to su sa dvije elektrode pa vidi i sa njima..
nonozg:
sa starim rolicama je imo nekih rupa radi potrosenosti ali kaj se tice ubrzanja poslje 50-55 je bilo bolje nego s ovima od 8.5g...
probat cu se poigrat sa remenom ovih dana pa cu vidjet oce bit kaj od toga, a kaj se tice remena koji se pokazo kao "najbolji" da njega uzmem i kolko love je otprilike...
btw. to sa pomicnim mjerilom 0.6 di tocno i kaj mjerim nisam bas shvatio :icon_biggrin:
unnamed:
remen ti je oko 150 200kn..kazu da je motorforce dobar a vidim ima kevlar za 150 kn samo ne pisu dimenzije..zazor na svijecici tj razmak izmedu glavne nutarnje i vanjske elektrode
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju