Tehnički kutak > Injection
JetForce TSDI pitanje/problem
Grale:
12000 ti ima remen!prvo njega zamjeni... :icon_biggrin:
ami-trade ti drži polini,a skutermoto malossi ja mislim...a sad kaj za pežojke budu imali to :dontknow:
al imaš genero-motors oni ti drže za francuze,al su i skupi
nonozg:
--- Citat: Grale - 18 Travanj, 2012, 00:13:31 ---12000 ti ima remen!prvo njega zamjeni... :icon_biggrin:
ami-trade ti drži polini,a skutermoto malossi ja mislim...a sad kaj za pežojke budu imali to :dontknow:
al imaš genero-motors oni ti drže za francuze,al su i skupi
--- Kraj citata ---
da, od tog genero-motorsa bjezim cim dalje to je precjenjeno a ova dva jos nisam pogledo, sr..e je kaj su rijetki dijelovi za žope
B.E.R.O.:
--- Citat: nonozg - 18 Travanj, 2012, 00:05:20 ---ako nije saljem ti ga preporuceno postom :toothy9:
btw. di ima koji ducan u zg sa polini ili malossi djelovima za ovo moje cudo :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Poslao ti njega ili ne,on je za mijenjenje!!!
:dontknow:
Sto se tice Peugeota za njih su dijelovi inace bili preskupi,jos je sada i dobro kako je bilo prije. ;D
I sto je najbolje sad ima i polovnih dijelova a prije toga nije bilo :dontknow: ,ali nema veze svejedno se nije kidalo nista na njima!!!
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :notworthy:
nonozg:
--- Citat: B.E.R.O. - 18 Travanj, 2012, 00:18:44 ---Poslao ti njega ili ne,on je za mijenjenje!!!
:dontknow:
Sto se tice Peugeota za njih su dijelovi inace bili preskupi,jos je sada i dobro kako je bilo prije. ;D
I sto je najbolje sad ima i polovnih dijelova a prije toga nije bilo :dontknow: ,ali nema veze svejedno se nije kidalo nista na njima!!!
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :notworthy:
--- Kraj citata ---
odkad mi se razletila radilica na speedfightu (na serijali -.-) reko sam da necu vise imat žepo ali opet je ovaj sad u dvoristu :binkybaby:
a nista, sutra cu zvat ova dva ducana pa vidjet cijene i otic uzet remen, pa cu vidjet dalje
edit: vratio sam samo stare rolice od 8g, pocistio varijomat komplet i skuter nema rupe ^^
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju