Ostalo > Motocikli
Ducati 848
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 24 Kolovoz, 2009, 15:40:35 ---Ducati je motor koji ima najveću karizmu, najljepši zvuk, ali daleko od toga da je najbolji :nono:
To je motor kojeg kad imaš, možeš se qurčit i znat da su drugi zavidni na tebe. Većina je ljudi čulo za ducati i to ime ima respekt.
Ali da je najbolji to se nikak ne slažem. Ima 10 puta boljih i kvalitetnijih motora od ducatija i to za puno manje novca. Ne znači da sve kaj je skupo da je savršeno :notworthy:
--- Kraj citata ---
istina da ducati ima povjest i tradiciju i da je pojava na cesti......a sta ti to znaci da ima kvalitetnijih i boljih motora od ducatija.....ako mislis na dizajn o okusima se ne raspravlja......a sta se tice kvalitete bas i nema puno motora kvalitetnijih od ducatija jer ducati je vrhunac tehnologije i po pitanju masine i ovjesa i kocnica i elektronike a visoka cijena mora sve to pratit jer da bilo koji japanac je napravljen sa takvim komponentama kostao bi skoro uduplo nego sto sad kosta....
ivan007:
ducati je za papke :cvikeri: za prave frajere je mv augusta :frajer:
Luka 0101:
potpis
animatrix:
ispravak, MV Agusta :frajer:
ma ima proizvodjaca rijetkih motora, sve su to ukusi... isto tako i sa dukcem, ekskluziva drk drk, ko ferrari, i onda ti dodje neki nissan i izgubis od upola jeftinijeg auta i tak... bit je da su to ukusi, talijani gledaju na sitnice, upakiraju to u lijep omot i prodaju kao ogranicene serije i gluposti, japanac napravi dobar motor i slozi motocikl oko njega... svatko ce naci nesto za sebe
2TDottore:
--- Citat: ivan007 - 24 Kolovoz, 2009, 23:30:52 ---ducati je za papke :cvikeri: za prave frajere je mv augusta :frajer:
--- Kraj citata ---
nek je samo ducati za papke.....bas me zanima kak ces se osjecat kad papak na ducatiju prodje pored tebe i salta dukca na 4 hiljade a ti teras motor u blokadu a on samo kaze zao mi je ali ja zurim i odeeee.... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju