Ostalo > Motocikli

Ducati 848

<< < (8/10) > >>

fatal1ty:
Da uzimam motor sada to bi bio definitivno ducati 848,nebi mi bilo zao ni jedne lipe od tih potrošenih 130000kn.Kao manji sam uvijek slinio za 916-icom i to mi je nekako ostalo u glavi.A ova nova serija 848,1098 i 1198 je meni jednostavno jebena.
To je jednostavno Ducati i tu nema govora o cijeni...kakva god da bila dukac je dukac  :icon_thumright:

Rossi:

--- Citat: Crazy Kuree - 21 Kolovoz, 2009, 15:44:47 ---180ks imaju po 1000 kubika klase nemoreš 848 uspoređivat s njima... zato ima ducati desmosedici rr V4 koji razvija 220 ks u potpuno otvorenoj verziji a i zna se koji je motor najjači na moto gp

--- Kraj citata ---
bio je mozda najjaci prosle god :D ove bogami nemoze nista protiv Yamahe,Honde ..tj snaga je skoro ista ...jedino sto ima malo vise snage na nizim obrtajima dukac i to je to..ali to vozaci tipa rossi i lorenzo nadoknade dobrom voznjom...ali na pravcima se vidi da su po snazi identicni trenutno ...i da nije toliko on ni jaci prosle god bio ...nego je dukati uvijek imo prejebenu elektroniku koja je bila dosta naprednija od ostalih u motogp i to ih je izvlacilo dosta....ali eto napredovali su i ostali ove god u svemu i sad su tu negdje....i da pratim svaku moto gp trku vec dosta godina i prosle je bilo max brzine sve ducati,honda....sad ove god vec stalno po max brzinama je honda,yamah ,ducati....uglavnom honda uvijek skoro prva po max brzinama ...

Da ko ne misli da sam protiv ducatija bas suprotno ..smtram da je on medju motorima ono sto je ferrari medju autima....nije uvijek najbolji i ne mora biti ...ali ima ono nesto u njemu ....isto kao i Ferrari ...nisu nikad bili najbrzi nit najbolji ili sta ja znam... uvijek neko napravi nesto brze,bolje ...ali opet je Ferrari Ferrari ...Ducati Ducati...ako ikad budem imo love ko u snovima :D nace se sigurno u garazi 2 crvene zvijeri :D jedna je Ducati a druga Ferrari :D naravno bez R1 i Cbr i Evo X nista nece moci proci :D ali to samo u snovima imam takvu garazu hahhaa :D

veka84sb:
Bio sam prosle godine u Rijeci na grobniku i gledao par dana voznje i treninge.

Dukac jednostavno nije dovoljno konkurentan ,vidi se razlika na ravnim dionicama kada je gas do kraja ,ali kada Ducati prodje stazom nebitno na kojem je mjestu i sa kojim vremenom svi se okrecu i zvuk je nesto posebno ,svi ostali zvuce identicno i neznimljivo kada cujete da dolazi Ducati.

dhorvat:

--- Citat: MK Kirka 180 - 06 Svibanj, 2008, 19:05:34 ---DUCATI je najbolji motor, bez ikakve diskusije!!!

--- Kraj citata ---

Ducati je motor koji ima najveću karizmu, najljepši zvuk, ali daleko od toga da je najbolji  :nono:

To je motor kojeg kad imaš, možeš se qurčit i znat da su drugi zavidni na tebe. Većina je ljudi čulo za ducati i to ime ima respekt.

Ali da je najbolji to se nikak ne slažem. Ima 10 puta boljih i kvalitetnijih motora od ducatija i to za puno manje novca. Ne znači da sve kaj je skupo da je savršeno  :notworthy:

veka84sb:

--- Citat: dhorvat - 24 Kolovoz, 2009, 15:40:35 ---Ducati je motor koji ima najveću karizmu, najljepši zvuk, ali daleko od toga da je najbolji  :nono:

To je motor kojeg kad imaš, možeš se qurčit i znat da su drugi zavidni na tebe. Većina je ljudi čulo za ducati i to ime ima respekt.

Ali da je najbolji to se nikak ne slažem. Ima 10 puta boljih i kvalitetnijih motora od ducatija i to za puno manje novca. Ne znači da sve kaj je skupo da je savršeno  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Istina !  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju