180ks imaju po 1000 kubika klase nemoreš 848 uspoređivat s njima... zato ima ducati desmosedici rr V4 koji razvija 220 ks u potpuno otvorenoj verziji a i zna se koji je motor najjači na moto gp
bio je mozda najjaci prosle god
ove bogami nemoze nista protiv Yamahe,Honde ..tj snaga je skoro ista ...jedino sto ima malo vise snage na nizim obrtajima dukac i to je to..ali to vozaci tipa rossi i lorenzo nadoknade dobrom voznjom...ali na pravcima se vidi da su po snazi identicni trenutno ...i da nije toliko on ni jaci prosle god bio ...nego je dukati uvijek imo prejebenu elektroniku koja je bila dosta naprednija od ostalih u motogp i to ih je izvlacilo dosta....ali eto napredovali su i ostali ove god u svemu i sad su tu negdje....i da pratim svaku moto gp trku vec dosta godina i prosle je bilo max brzine sve ducati,honda....sad ove god vec stalno po max brzinama je honda,yamah ,ducati....uglavnom honda uvijek skoro prva po max brzinama ...
Da ko ne misli da sam protiv ducatija bas suprotno ..smtram da je on medju motorima ono sto je ferrari medju autima....nije uvijek najbolji i ne mora biti ...ali ima ono nesto u njemu ....isto kao i Ferrari ...nisu nikad bili najbrzi nit najbolji ili sta ja znam... uvijek neko napravi nesto brze,bolje ...ali opet je Ferrari Ferrari ...Ducati Ducati...ako ikad budem imo love ko u snovima
nace se sigurno u garazi 2 crvene zvijeri
jedna je Ducati a druga Ferrari
naravno bez R1 i Cbr i Evo X nista nece moci proci
ali to samo u snovima imam takvu garazu hahhaa