Ostalo > Svijet računala i mobitela

obrada videa

<< < (2/2)

eladio:
mene vise muci to sto imam HD kameru

znaci ako zaprzim na DVD treba imati player koji to moze citati, a to ne mogu svi (BD playeri mogu naprimjer  :angry7: ) :redface:

Boyler:
Nero 7 ultra edition (ako ga slucajno imas instaliranog) ima u sebi ......photo and video.... nero vision. Pokusaj sa njim. Pod manuals imas nero vision help. Klikni na njega i poslat ce te na stranicu gdje da skines uputstva za rad. 
Program je jednostavan, tj. nema tonu opcija za koje neznas sto bi s njima.

Sto se tice playera. DVD  ti moze prikazivati i windows media player ako imas instaliran codec.

MAST3r_77:
ak nikaj drugo onda s conventerom  :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: MAST3r_77 - 24 Travanj, 2008, 23:33:56 ---ak nikaj drugo onda s conventerom  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a je,
pa kojim ?  :angry7:  :toothy9:

dakle , mozda nisam bio dovoljno jasan

znaci HD znaci high definition i znaci da snima video u visokoj rezoluciji i do 1920x1080

e sad, standardna je cca nekih 700x500..

ono sto bih htjeo je..

1. nakon sto snimim , od toga napraviti neki divx AVI file.. i to u bar dve rezolucije (orginal i neku manju)
za net ove visoke reze definitivno nisu dobre..

2. to sto snimim onda i urediti i raditi neke mini montaze mozda  :redface:  :dontknow:

3. i kao sto i Mr J pita, treba uvjek i  neka brza varijanta direktno s kamere na DVD u ful rezi

prepostavljam da sam odgovor oko uredjivanja dobio.. adobe premiere , adobe after effects , pinaccle studio
brza varijanta koliko sam cuo bi mogla biti i nero ultra
ostaje ovo pod jedan, neki konvertor  :icon_scratch:

replcnt:
ja sam konvertiro sa x video converter, ili ako hočeš, jednostavno spoji kameru na movie maker2 i skineš filmić u rezi 800x600, nema ti druge

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju