Ostalo > Svijet računala i mobitela

obrada videa

(1/2) > >>

eladio:
..s cime i kako to radite ?  :toothy9:

od danas sam vlasnik sony hdr-sr10 aparata koji snima video na hdd na kameri i to u AVCHD formatu..

kako doci do DIVXa , neki konverter?  :toothy9:

hvala

Mr J:
mene zanima obrada videa za przenje na DVD bez ikakve kompresije... dakle da je sto jednostavnije i da je moguce dodati muziku titlove, prelaze itd... naravno da mogu i napraviti menu za dvd...

MAST3r_77:

--- Citat: Mr J - 23 Travanj, 2008, 21:57:19 ---mene zanima obrada videa za przenje na DVD bez ikakve kompresije... dakle da je sto jednostavnije i da je moguce dodati muziku titlove, prelaze itd... naravno da mogu i napraviti menu za dvd...

--- Kraj citata ---

Ja ti to radim već dugo vremena u Adobe Premieru CS3.. to je kao najbolji prog. za obradu videa...

--- Citat: eladio - 23 Travanj, 2008, 21:05:43 ---..s cime i kako to radite ?  :toothy9:

od danas sam vlasnik sony hdr-sr10 aparata koji snima video na hdd na kameri i to u AVCHD formatu..

kako doci do DIVXa , neki konverter?  :toothy9:

hvala

--- Kraj citata ---

mislis kako snimati u divx formatu - .avi.. ili ako prebaciti iz nekog formata u .avi?

replcnt:
hmm, prenosim sa nekim maker pro, neznam koja verzija, to sam dobio uz kameru program, jako dobru kvalitetu skine stim da ja sa kasete prenosim a ostala obrada definitino u najboljem programu adobe after effects, program inaće košta 13000kn, ja sam ga skinuo neznam ni ja kako   :icon_thumright:

evo ti par gluposti da vidiš kako izgleda to sa adobe after effect-om što smo mi radili

replcnt:
još jedan od nas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju