Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox 50 ili Gilera Runner sp50?
Lumpri:
--- Citat: runn_it - 17 Travanj, 2012, 12:37:28 ---Vozi se svaki drugi dan :toothy9: potrosnja ce se prepolovit!
--- Kraj citata ---
ma nije problem pitam ako može može ako nemože nema veze :icon_thumright:
div:
--- Citat: Lumpri - 17 Travanj, 2012, 12:41:31 ---ma nije problem pitam ako može može ako nemože nema veze :icon_thumright:
[/quote
Ja sa svojih 85 kgna st 200 i potrošnja 3.5-4.2 sve zavisi o vožnji al se vozim sa 200 ccm ,a 50 ccm i 7 l potrošnja to je stvarno malo previše.vrati serijalu pa bu i potrošnja manja bu išo 50 i trošil 4 l hahah :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Lumpri:
--- Citat: ---Ja sa svojih 85 kgna st 200 i potrošnja 3.5-4.2 sve zavisi o vožnji al se vozim sa 200 ccm ,a 50 ccm i 7 l potrošnja to je stvarno malo previše.vrati serijalu pa bu i potrošnja manja bu išo 50 i trošil 4 l hahah
--- Kraj citata ---
nebunin se ja ni ovako mada kad san ga uzeja po ravnici bi navrtija 80-ak realne i trošija oko 5 al eto kako ko voli sad kad se sredi kako treba vidjet čemo šta če bit :icon_thumright:
dosta off topica pa da i ja nešto kažem
aerox-ove vilice i amortizer su puno puno bolji od runnerovih skuter je extra za tuning a runner je udobniji oba mogu potegnit ni jedan nije ružan...kojeg god uzmeš nemoš falit aeroxovi su nešto skuplji u oglasnicima od runnera al mislim da se i za jedan i za drugi plača marka daleko od toga da skuteri ne vrjede al jedan pristojan runner 50ccm (danas) sigurno ne vrjedi 1000€...
marko_sp50:
Hvala Vam ljudi na odgovorima :toothy9: :toothy9:
Mislim da bi ipak aeroxa uzel...e sad gledal tu po forumu ali i nema bas puno aeroxa pa ko prodaje aeroxo nek mi pošalji poruku :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju