Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox 50 ili Gilera Runner sp50?
danc00:
--- Citat: dhorvat - 17 Travanj, 2012, 09:47:35 ---Uf, sad sam se zagrijal za SR minarelli :o
--- Kraj citata ---
Hhaha, to je za neke najbolja kombinacija, meki sic sa najboljom mašinom ;D a nije Aerox ni Runner.
steeef:
2 i pol litre troši baotian ::)
aerox troši pol litre manje al i ide slabije i slabiji je u krajnjoj nego runner tak da sve ima prednosti i mane.
Grale:
iwo ja mislim da ti znaš koji 2t skuter jedini troši cca.2,5 l, al to bogme nije aerox... :icon_biggrin:
runnera imal nisam pa neznam točnu njegovu potrošnju,ali ako nove srke ne prelaze 4l,sumnjam onda da i runner sa istom mašinom,iako malo teži,troši do litru više...
Lumpri:
hmmm meni je moj runner sa tvorničkin karbon dizna 68 i tt-on trošija (neznan točno možda manje možda više al nije bija štedljiv) oko 5l a sad kad san stavija top trophy-a narda i karb 19 sa diznon 72 mislin da če do 7 ič pa ako ko zna kako malo smanjit
runn_it:
--- Citat: Lumpri - 17 Travanj, 2012, 11:52:49 ---hmmm meni je moj runner sa tvorničkin karbon dizna 68 i tt-on trošija (neznan točno možda manje možda više al nije bija štedljiv) oko 5l a sad kad san stavija top trophy-a narda i karb 19 sa diznon 72 mislin da če do 7 ič pa ako ko zna kako malo smanjit
--- Kraj citata ---
Vozi se svaki drugi dan :toothy9: potrosnja ce se prepolovit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju