Tehnički kutak > Tuning skutera
PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA
dado2711:
pa do sad je bio gore top multivar al se potrošio i zamjenio sam ga malossi multivarom s time da je top bio na 3.5g a malossi tek na 5.3 donekle radi motor se vrti normalno do 10500okr al vise od 90neide ako maknemm podložak ispred ventilatora samo gubim na startu al svejedno više neide pa ne kužim u čem je stvar hvala
marin-w:
--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 10:17:09 ---pa do sad je bio gore top multivar al se potrošio i zamjenio sam ga malossi multivarom s time da je top bio na 3.5g a malossi tek na 5.3 donekle radi motor se vrti normalno do 10500okr al vise od 90neide ako maknemm podložak ispred ventilatora samo gubim na startu al svejedno više neide pa ne kužim u čem je stvar hvala
--- Kraj citata ---
Sad tek vidim godiste skutera.
Mislim 99% sam siguran da aerox iza 2005godine ima blokadu na cdi-u. E sad tvoj je bas 2005.
Ako je zablokiran cdi mozes ga kupit tu preko webshopa novog odblokiranog za nekih 150-200kn
dhorvat:
--- Citat: marin-w - 16 Travanj, 2012, 10:33:28 ---
Sad tek vidim godiste skutera.
Mislim 99% sam siguran da aerox iza 2005godine ima blokadu na cdi-u. E sad tvoj je bas 2005.
Ako je zablokiran cdi mozes ga kupit tu preko webshopa novog odblokiranog za nekih 150-200kn
--- Kraj citata ---
Daj ne s#ri da novi roxevi imaju zablokiran CDI :omfg: Sorry na offu, ali nisam znao :dontknow:
dado2711:
nije cdi nažalost tu kod nas nema nitko da se bavi takvim stvarima a ni ja neznam u cemu je problem samo vjerujem da sa takvim komponentama bi motor morao bolje raditi
marin-w:
--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2012, 10:37:00 ---Daj ne s#ri da novi roxevi imaju zablokiran CDI :omfg: Sorry na offu, ali nisam znao :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja sam prebacivao cdi sa 2001 na 2006 i skuter se preporodio po tome zakljucujem da imaju.
A,mozda i govorim krivo. Ali eto kad sam prebacio skuter je isao bolje i 10km/h vise :dontknow:
Mozda je ovaj na 2006 bio u banani
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju