ma listao sam po forumu i nisam uspio nac. cini se da sam blago retardiran hehehe
sorry
neznam koji je auspuh... ali znam da su duplo ili skorom troduplo jeftiniji nego kod nas. kolega na poslu ima runnera i ima kit od 70. njegov leti... jao lele . ja koda stojim kad vozim 50. ide mi ko zak**ra* .. poceli su me sustizat i zaobilazit hebeni baotini.. pa mi dopizdilo
neznam nista za gljivu i to, i dali su mi gljivu preporucili. to sam bio zvao moto violu. i pitao koliko kosta skidanje blokada. kazu mi 150kn. posto mi je jos motor pod garancijom pa nebih se htio zahebava s time. nit imam trenutno volje
a ni vremena. a ipak imam 3 banke na grbaci pa... a rolice sa filterom su mi rekli da kosta 200kn. za varijomat skidanje prstena i da pokusam druge rolice stavit i iz auspuha iscupat onaj pimpek ajde jos nekako to sam sposoban, onaj pimpek na usisu ni neznam di se nalazi... kao treca blokada....pa da je se sam odvazim skinit. a po karburatoru isto nebih sarafao jer ga ja ustimat neznam. ovako mi g#vn% jedno trosi od 3.6-4 hebene litre....
neznam koliko su tamo sposobni to napravit sto se tice dizne i limica, ali cu im i naglasiti da i to promjene skinu il vec stogod da naprave.
a ovo od 3kw sam naveo jer ako sam dobro skontao postoji i neko izdanje sa jos malo vise kw... ako me pamet dobro sluzi. jer ga je poznanik kupio e sad jel to isto to sranje ili je to neka replica il neznam. ili ne postoji drugo sranje !!?
koliko kosta cca multivar. i jel on dodje u kompletu ili jos ima s njim dodatnih cinculatora za kupit?
sorry na retardiranim pitanjima al slab sam na tome. citam po forumima gulim vec danima, i ispitujem okolo i svako ima svoju pricu... a cini mi se da ovdje ima nekih deckiju koji se kontaju koliko sam vidio pa bolje onda tu mi pitat ...