Od pred tjedan-dva skuter jedva ide, teško kreće, a u vožnji ako mu padne brzina ne može više krenuti (to je bilo i prije jer treba staviti tvrđu centralnu, al sad dolazi tri puta jače do izražaja, s tim da sad na brdo ne možeš kolko je pala snaga), preko 40km/h je počeo trokirati, povuče nekako do 65 ali se osjeti kao kada imaš onu el. blokadu pa prekida... Na full gas kao da ide na 1/3 gasa, odnosno full gas ne postoji...
- karb > prvo sam pomislio karb, skinut, očišćeno sve, pali iz prve, lijepo radi na leru... sve ostalo nula bodova.
- bobina > sve probleme do sada sam imao samo sa bobinama, riklo ih brdo, al obično ne može skuter upalit kad CDI ode... na nju najviše sumnjam.
- namotaji > teško?
- svjećica > stavljena druga oriđiđi iz rezerve (sve isto)
- spuh i prirubnicu ću namazati (ako ne bude nikakvih prijedloga, jer mi se neda opet rastavljat) da vidim da li negdje baca balončiće ali sumnjam da je to... Spuh je na jednom dijelu varena rupa jedna pa nikad se ne zna da nije probilo...
- mašina krepala (semerunzi, ležajevi) > sa niti 11-12k km, tako da čisto sumnjam