Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (16/27) > >>

giannelli:
moram izgledat dobro kad je aprilia. ;)

A žuti su tu da startuje naglo! :D i trenutno nema druge, ne znam da li bijele da uzmem u obzir? Mada s ovim je malo sportiš.

Hhhh.. I to nemam drugo, jucer sm trebao do tokara da mi naprai širu ali nijesan, ugl tehnicki mi je najmanja briga, pa meni su vozila vazda legalna 100%   :glasses9:

Evo i jedna srka koja ce  mi pravit druatvo narednih par dana, old skool braco. :frajer:

Grale:
Samo sa sajbicom nebudes nikak mogel blokirat.
Moral budeš auspuh zaštopat s nekom podloskom il s čim već.

Brijem da s tim federima startujes iz druge, možda čak treće brzine, jer je variomat već vani a kuplung nije spojil :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Više mi se sviđa ovaj ac brat  :toothy11:
Stavi crne federe,ti barem imaš momenta s tim spuhom,ima da startaš naglo  :icon_thumright:
Kaj se tiče blokade na serijali mi nije bila dovoljna ni 8mm,kombiniraj prsten i blokiraj klipić karba ili sajlu.

giannelli:
cijenim savjet za blokadu, ali u prvom postu imas sliku prije dvije god, mhr replica, malossi hpc, dell 21 e13, malossi multivar i touring, blokada na variomatu 8 ili 9 mm, 47kmh je isao na tehnickom. Ali okretaji su bili brutalni.

Sada imam i potrosen remen (17mm) na njemu pa bude to proslo sa debljom blokadam siguran sam, u rezervi imam novi remen i TP kajlu, mislim da je 3stupnja u advance??
Ugl sigurno ce ici bijeli federi i malo lakse rolice, u pravu si grale, starta mi visoko i ubrzanje traje vjecno, teski su valjcic i pretvrdi federi, a i dizna je malo velika.

Dobar i meni ovaj ac.. Bas ga idem malo proterat :D

Drnda:
bijeli federi i bijeli centralni, start mi je na srki po onoj cukici 5500-6000 okretaja ( ono u dbk nije kretao radi falseg zraka kojeg je lovio na airboxu, sarafi su tek toliko drzali da ne ispadne ocito)
uglavnom, mozda si vidio u pocetku da je super start imao...
a ako meni sa bijelima ide super, tebi mogu i meksi da te odmah ispali

racunaj na to da se prijenos stela sa sto je moguce meksim centralnim s kojim radi super, jer inace samo imas prevravanje i paljenje zvona

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju