Tehnički kutak > Tuning skutera
variomat polini speed control VS malossi multivar
steeef:
na pia masinama sa seriskom polutkom su tu negdi,polini vise momenta na nizim okretajima a malossi trazi vise okretaja i prividno je zivcaniji zbog dernjave spuha i visih okretaja.
polini me se vise dojmil zbog tog momenta i mirnijeg rada,ubrzanje je konstantno i bez rupa.
al bez spuha sam vario nema nekog efekta.
siljo5555:
ok hvala vam puno , radi se o runneru nemogu nac rabljeni multivar, a naso sam polini speed control , jel svi kazu samo multivar je za pia mašine strava pa me zanimalo misljenje za polini speed control..... :headbang: :hello:
Bero:
--- Citat: Josip - 14 Travanj, 2012, 11:29:42 ---ima alternativnih rijesenja, cak i za dosta manje para se da to sredt (stara pia polutka 128 + linerarna bgm od kojih par sto kn i imas linerarne 128 polutke :icon_thumright:)
--- Kraj citata ---
probao sam takvu kombinaciju. Doduse sa serijskim polutkama od novog pia modela. Jedino sto mogu reci je, kada stavis nartag evo polutke , skroz druga prica.
Pia polutke u minarelliju su teenagersko rijesenje.
A pocnes zaradivati, a zanima te tuning odmah bi kupio origigi oversize polutke;)
Bero:
Mada nemogu reci da se neosjeti ogromna razlika sa pia polutkama. Osjeti se od ubrzanja pa do vise krajne, ali isto tako se osjeti i razlika kvalitetnijeg i boljeg ubrzanja i meduubrzanja sa evo ili overrangeom
ivanm:
teenagerski je cijeli 50ccm 2t svijet..
kad počneš zarađivat trebao bi vozit minimum 125-200ccm 4t ili neki motor a ne moped :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju