Tehnički kutak > Tuning skutera
variomat polini speed control VS malossi multivar
Bero:
--- Citat: siljo5555 - 14 Travanj, 2012, 12:44:01 ---ok hvala vam puno , radi se o runneru nemogu nac rabljeni multivar, a naso sam polini speed control , jel svi kazu samo multivar je za pia mašine strava pa me zanimalo misljenje za polini speed control..... :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
Ma nemora znacit, polini je skuplji pa ga manje ljudi ima, a ne znaci da je losiji za piaggio;)
Bero:
--- Citat: ivanm - 14 Travanj, 2012, 13:26:02 ---teenagerski je cijeli 50ccm 2t svijet..
kad počneš zarađivat trebao bi vozit minimum 125-200ccm 4t ili neki motor a ne moped :toothy9:
--- Kraj citata ---
Potpis!
Jedino ako nisi 70cc tuner for life:p
ivanm:
hi-speed je piaggio je jeftiniji oko 100kn od multivara 2000..
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=267&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=7
steeef:
sve kaj se tiče skutera su dječje igre,al u pozitivnom smislu ;)
dok nezarađuješ sam onda se krpaš kolko moreš da si posložioš sve po svom,od izgleda do mašine..dok počneš zarađivat onda to postne malo ozbiljnije ajmo reć jer ono kaj oćeš moreš si priuštit..
skuteri su igračke i igra s njima nema granica (možda ona finnacijska jedino) nema kaj se nemre napravit od izgleda pa do mašine i kolko god mi odrasli bili to budi dječarca u nama i neopisivo zadovoljstvo..bar kod nas koima se do zavuklo duboko duboko pod kožu :icon_biggrin:
siljo5555:
ma bitno mi je da radi uredno na runneru imam noviju masinu nemam vise para za velika ulaganja utuko sam u mašinu preko 5000kn, u bankrotu sam ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju