Općenito > Propisi

Sređivanje papira

<< < (2/4) > >>

marin-w:

--- Citat: robert - 12 Travanj, 2012, 16:52:29 ---nadam se da nije ukraden jer bi ti mogao od pravog vlasnika polizat batine i to samo tako!

-dobar dan, ja imam skuter koji glasi na vas! može prijepis i sređivanje papira?
-može, idemo odmah sredit sve samo da nađem sačmaricu

--- Kraj citata ---

Ja bi se kladio da nece saznat tko je vlasnik. Jer pretezno sve sto je bez papira a da nije ukradeno kod nas (Rijeka i okolica)je iz Italije.
Znaci kupi ramu sa papirima pa preslozi.

A,koji je skuter ?? Sigurno neki rijetki jer nitko nije uspio nabavit ramu sa papirima.....

svbeljan:
ma neke price izmislja decko, ali znam da skuter nije ukraden :)
znam da je skuter odjavljen.
i sutra ću po broju šasije saznati vlasnika pa me zanima dalje procedura.
znači u slučaju da je odjavljen i ja imam kupoprodajni sa vlasnika koji nema knjižice na sebe.
a skuter je leonardo 150

marin-w:

--- Citat: svbeljan - 12 Travanj, 2012, 17:16:41 ---ma neke price izmislja decko, ali znam da skuter nije ukraden :)
znam da je skuter odjavljen.
i sutra ću po broju šasije saznati vlasnika pa me zanima dalje procedura.
znači u slučaju da je odjavljen i ja imam kupoprodajni sa vlasnika koji nema knjižice na sebe.

--- Kraj citata ---

Onaj koji ga je odjavio tj na kome je skuter taj mora dat u izradu nove knjizice i prometnu da bi uopce mogli radit kupoprodajni.

svbeljan:
jesi siguran ?
jer u kupoprodajnom se trazi broj sasije, i broj prve registracije, a to ću saznati.
i trebam sa vlasnikom otići kod bilježnika..zar ne ?

marin-w:

--- Citat: svbeljan - 12 Travanj, 2012, 17:26:33 ---jesi siguran ?
jer u kupoprodajnom se trazi broj sasije, i broj prve registracije, a to ću saznati.
i trebam sa vlasnikom otići kod bilježnika..zar ne ?

--- Kraj citata ---

Jesam,osim ako ce javni biljeznik zmirit.....
Mislim da osim sta uzme da pogleda knjizicu,prometnu i osobnu od prodavaca da ih mora i fotokopirat......
Bitno je da se potpises i das podatke(mozes i osobnu ali nije bitna)....vlasnik moze sam prodat ali ne moze obratno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju