Općenito > Propisi
Sređivanje papira
svbeljan:
uzeo sam jedan skuter za sitne pare, ali lik nema papira.
po broju šasije ću sutra saznati tko je vlasnik.
i sad mene zanima. ako on bude dobre volje i napravi kupoprodajni na mene, hoću li ja moći na policiji dobiti knjižicu vozila i prometnu samo s kupoprodajnim, bez njega ?
ili kako već ide izrada novih knjižica ?
marin-w:
--- Citat: svbeljan - 12 Travanj, 2012, 16:47:14 ---uzeo sam jedan skuter za sitne pare, ali lik nema papira.
po broju šasije ću sutra saznati tko je vlasnik.
i sad mene zanima. ako on bude dobre volje i napravi kupoprodajni na mene, hoću li ja moći na policiji dobiti knjižicu vozila i prometnu samo s kupoprodajnim, bez njega ?
ili kako već ide izrada novih knjižica ?
--- Kraj citata ---
A,sta ako pravi vlasnik ne zna da imas njegov skuter :icon_scratch: ako je ukraden :dontknow:
ivanm:
bivši vlasnik mora u muriji prijavit gubitak dokumenata. Pa ga odjavit. Onda napravite kupoprodajne i izvadiš nove dokumente. Al sve to ak bude vlasnik imao volje. Daš mu neku lovu da ti to sredi i svi sretni.
marin-w:
Gubitak ili nestanak prometne dozvole i knjižice vozila
U slučaju gubitka ili krađe prometne dozvole i knjižice vozila građanin treba najbližoj policijskoj upravi, odnosno postaji prijaviti gubitak ili krađu, a ako to ne učini dužan je prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje nove dati pisanu izjavu.
Zahtjev za izdavanje nove prometne dozvole i knjižice vozila vlasnik vozila podnosi policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji gdje je vozilo registrirano.
Za izdavanje nove prometne dozvole i knjižice vozila valja priložiti:
zahtjev za izdavanje izgubljenog dokumenta
osobnu iskaznicu
50,00 kn upravne pristojbe
35,00 kn uplaćenih na posebnoj uplatnici u korist žiroračuna MUP-a za izgubljeni dokument
robert:
nadam se da nije ukraden jer bi ti mogao od pravog vlasnika polizat batine i to samo tako!
-dobar dan, ja imam skuter koji glasi na vas! može prijepis i sređivanje papira?
-može, idemo odmah sredit sve samo da nađem sačmaricu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju