Općenito > Propisi
prijepi,porez...
axor.1992:
--- Citat: Miki-speedy - 12 Travanj, 2012, 09:52:27 ---Jel zna neko mozda trenutnu katalosku cijenu za vx125 da izracunam koliko bi me kostao porez i carina
--- Kraj citata ---
kataloska vrijednost je 6500kn za 2005 godinu :icon_thumright:
Miki-speedy:
Znaci njegova preporuka je bila da skinem par plastika ili stavim par polupanih plastika i tako da ga prevedem
I jos nesto me zanima..bilo je govora o nekom povratu pdv-a u slucaju kupovine,jel to vazi i za skuter ako ga kupujem ja?
--- Citat: axor.1992 - 13 Travanj, 2012, 15:45:32 --- kataloska vrijednost je 6500kn za 2005 godinu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
wtf? jesi siguran u to?
sillencer:
--- Citat: axor.1992 - 13 Travanj, 2012, 15:43:23 ---mora taj prije tebe platit porez(mozes i ti) i naravno moras svoj platit porez...ni slucajno derat stari ugovor ako nemozes do proslog vlasnika ;D
--- Kraj citata ---
Treba li plačati kakve kamate što su dečki gore spomenuli?Pošten je ovaj dečko kaj je prodao jer je rekao da će platit porez ako bude trebalo.
axor.1992:
--- Citat: Miki-speedy - 13 Travanj, 2012, 18:19:57 ---Znaci njegova preporuka je bila da skinem par plastika ili stavim par polupanih plastika i tako da ga prevedem
I jos nesto me zanima..bilo je govora o nekom povratu pdv-a u slucaju kupovine,jel to vazi i za skuter ako ga kupujem ja? wtf? jesi siguran u to?
--- Kraj citata ---
jesam 100% ;) sillencer moraju se platit i kamate :icon_thumright:
runn_it:
Ja sam kasnio par dana s porezom i dobio sam kamate, ali stvarno nesto sitno.
A rodjak mi je kada je kupija x-max donia racune od prodavatelja da je skut ima sudar i da su kupljeni novi djelovi u trgovini... i platija je manje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju