Općenito > Propisi

prijepi,porez...

(1/4) > >>

sillencer:
Kupio sam motor (motocikl L3) ,imam 2 kupoprodajna ugovora znači troje u ljudi u igri + ja.Zadnji vlasnik je registrirao motor s osobnom od prodavatalja ali ima i ovjereni ugovor.Sad on veli da bude trebal i on platit porez jer je izgubio čovjeka od kog je kupio motor tak da nemožemo ja i on napravit(drugi vlasnik i sad ja četvrti).Jeli to istina?Motor je odjavljen tak da dobivam samo knjižicu vozila i te ugovore.Jel mi kaj treba za reg. još uz to?Kolki bi bio porez na malaguti f12 2000god.?

marin-w:

--- Citat: sillencer - 11 Travanj, 2012, 21:39:11 ---Kupio sam motor (motocikl L3) ,imam 2 kupoprodajna ugovora znači troje u ljudi u igri + ja.Zadnji vlasnik je registrirao motor s osobnom od prodavatalja ali ima i ovjereni ugovor.Sad on veli da bude trebal i on platit porez jer je izgubio čovjeka od kog je kupio motor tak da nemožemo ja i on napravit(drugi vlasnik i sad ja četvrti).Jeli to istina?Motor je odjavljen tak da dobivam samo knjižicu vozila i te ugovore.Jel mi kaj treba za reg. još uz to?Kolki bi bio porez na malaguti f12 2000god.?

--- Kraj citata ---

Kao prvo porez na 50ccm ne postoji.
Pa napravis sa onim tko je prvi napravio sa sa osobom na cije ime su knjizice.  Ili uzmes sve ugovore da se vidi put ...

sillencer:
nije 50ccm nego 95ccm onaj naranđasti s njuskala kaj ga nitko nije htio dugo kupit

runn_it:
Sad znamo zasto nije ni htio!
Morat ces nac vlasnika iz knjizice, druga dva poderat, jer porez se mora platit u roku od misec dana od sklapanja ugovora, iza toga pocinju teci kamate i mogu ti dosec astonomske cifre!
Kod nas je bia jedan fxr koji je prominija masu vlasnika a nitko ga nije prepisa, zbog tog poreza!
Nezz konkretno koliko je cifra trebalo bi nac katalog, ali ja sam za moj bev 250 star 5 god platio 500kn poreza!

marin-w:

--- Citat: runn_it - 11 Travanj, 2012, 22:02:04 ---Sad znamo zasto nije ni htio!
Morat ces nac vlasnika iz knjizice, druga dva poderat, jer porez se mora platit u roku od misec dana od sklapanja ugovora, iza toga pocinju teci kamate i mogu ti dosec astonomske cifre!
Kod nas je bia jedan fxr koji je prominija masu vlasnika a nitko ga nije prepisa, zbog tog poreza!
Nezz konkretno koliko je cifra trebalo bi nac katalog, ali ja sam za moj bev 250 star 5 god platio 500kn poreza!

--- Kraj citata ---

Tocno to,trazi vlasnika iz knjizice ili trazi drugu ramu sa papirima  :icon_thumright:
Pitanje je da li ce ti taj htjet prepisat .....ima svakakvih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju