Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog skutera-molim savjete.

<< < (15/21) > >>

Ivcho_zver:
Slazem se s ekipom, i rezerva ti svetli puno prije, i imas jos dostaaaaa dok ne strosis i nemoguce da trosi 5 litri  :icon_scratch: 

vision2:
Pa natočil sam ono dok ste me čekali 65 kn,znači 5 litri 95-ice. I onda smo išli u kc i nazad do mene. Znači kolko je12 km do kc i 15 nazad je nekih 30. I dns tu u zg-u 50 i počela je blinkat. Na 60 je već počela svjetlit dok držim gas. Pa sam ošo napunit, za još 60 kn, i sad to imam, opet mi je cajger na ful, al to znam da on na fulu ostaje tjedan dana xD. Al sad nemam para za puni tank da ga cjelog ispraznim,to ću drugi tjedan kad skupim lovu.
A za vilicu: ma ne brine me to kaj je masno, mislimo mi da je to smeće, nego dok držim prednju i klimam napred nazad kotač plovi u svim smjerovima, onak dost lufta ima. A gumu su mi dobro zašarafili tak da to nije, neg jedino da nisu semerinzi otišli,ili nekaj. Znate da se ne kužim neg moram zvoneta čekat da mi veli kaj je :)

marin-w:

--- Citat: vision2 - 14 Travanj, 2012, 22:19:16 ---Pa natočil sam ono dok ste me čekali 65 kn,znači 5 litri 95-ice. I onda smo išli u kc i nazad do mene. Znači kolko je12 km do kc i 15 nazad je nekih 30. I dns tu u zg-u 50 i počela je blinkat. Na 60 je već počela svjetlit dok držim gas. Pa sam ošo napunit, za još 60 kn, i sad to imam, opet mi je cajger na ful, al to znam da on na fulu ostaje tjedan dana xD. Al sad nemam para za puni tank da ga cjelog ispraznim,to ću drugi tjedan kad skupim lovu.
A za vilicu: ma ne brine me to kaj je masno, mislimo mi da je to smeće, nego dok držim prednju i klimam napred nazad kotač plovi u svim smjerovima, onak dost lufta ima. A gumu su mi dobro zašarafili tak da to nije, neg jedino da nisu semerinzi otišli,ili nekaj. Znate da se ne kužim neg moram zvoneta čekat da mi veli kaj je :)

--- Kraj citata ---

Kod tebe vec poskupila 95-ica.....13kn je  :dontknow:

steeef:
s rezervom prejdeš još 50 km..
a to za vilice je normalno na pedesetkama da imaju malo luft..semeringe nema kad nema ulja u njima nego te brisače i unutra plastične pikse po kojima plove.
na novom dok kupiš ima tu zračnost.

Ivcho_zver:
Krivo si sve zracunal, natoci ga ful, tank ti je 120 kuna... e i onda ga vozi dok ne krepa, hahaha i bus videl kolko bus presel. E a za vilice ti nemrem nist reci jer neznam nist  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju