Tehnički kutak > Garaža
NRG POWER OPC
giannelli:
--- Citat: maki 225 - 11 Travanj, 2012, 11:18:32 ---Kolko para sr ;D naravno u ovakvom stanju :toothy10:
--- Kraj citata ---
hhh imam kupca za u ovakvom stanju. Al nije na prodaju. Cuvam ga za crne dane, za ljecit dosadu. :)
Runner, hvala, al trazim 73-74-75, imam tih manjih 53 i 64 na bacanje.
Macak sf:
Nova ti dizna košta 17kn pa neznam dali ti se uopšte isplati zajebavati sa bušenjem tih manjih dizni :dontknow:
ivan_speedy:
Kaj je da je ali nrg je malo u banani,ali da se to sve sredit :icon_thumright:
giannelli:
--- Citat: Macak sf - 11 Travanj, 2012, 14:15:03 ---Nova ti dizna košta 17kn pa neznam dali ti se uopšte isplati zajebavati sa bušenjem tih manjih dizni :dontknow:
--- Kraj citata ---
najlakse kupit gotovo jel tak :icon_thumright: ali ovo je dubrovnik, nema toga u zalihi, imaju 53, 64 svaki servis, neki 80 i 90... nije prvi put da sam pitao mogu li narucit, nekad dobijem odgovor da trenutno ne, a neki kazu istinu da ne mogu narucit ispod 10kom a to im ne treba. otic opet pitat mi je cak neugodno. sutra budem kupio 64 pa da mi izbusi za 10 brojeva, to nije nikakav problem. pa javim rezultat.
naravno, sto je sve nrg prozivio dobro da je i u ovakvom stanju, motor je bila odnjela poplava niz nizbrdicu, zato i je bio napuknut blok, frend ga je kupio za sicu, slozio sve neke polovne istrosene dijelove na motor jer je trebao neki glupan kupit taj motor... ugl amo tamo zavrsio je u mene, tek nekih 10 dana, ovaj put nisam mario za izgled, bilo mi je bitno da je masina tip top kao sto je sad, blokovi su 2008god, drugo u planu mi je nova guma, pa nove plocice, i to su tri elementa na motoru za koje me najvise briga, stajling bude doso na kraju ako uopce dodje na red :laughing7:
posto je kisa padala nisam mogao mjenjat federe, blago onom tko ima garazu, pa sam dovrsio one plastike oko rezervara, ko novo :glasses9:
giannelli:
danas sam se malo pozabavio problemom na punom gasu, dizna 85 ali na punom siromasna smjesa.
sjetim se da nema one gume na ulazu u kuciste filtera. evo slika svijece sa i bez, odaziv gasa na punom je sa tuljcem dobar, ali budem nabavio ne izbusen poklopac filtera da vidim kako bude bilo s njim.
bez tuljca u airboxu
neka nijansa tu postoji cini mi se.. :dontknow:
sa tuljcem
evo i slika blokova koji se slazu za nrg da to ode na prodaju. setup ce bit trophy + touring + 17,5 + multivar
i to bum vozio dok se aprilia ne slozi. a ovi blokovi sto su sad na njemu cu ostavit sebi, jer su oni malo ''dirani'' imaju dobru radilicu i prijenos je poprilicno nov.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju