Tehnički kutak > Garaža

NRG POWER OPC

(1/5) > >>

giannelli:
nrg power opce line rekli bi svabi.

setup je sljedeci.. masina je sa aprilia sr50r sto sam prodao prosle godine, vratila mi se

Malossi sport 70ccm, ganc nove karike
malossi hpr radilic, reparirana radilica, izmedju malossi polutki skriva se tp klipnjaca
17,5 dell phva, dizna 78, igla a22, ide druga a7/a8 cim je nadjem
red sponge sa dvije rupe u airboxu
polini hi speed variomat, valjci 8,1, dok je razrada, kasnije 6,5 odpr
malossi replica SPUH
ljubicasti centralni i bijeli federi na serijskom kuplungu.

skuter slazem sad za svaki dan za ovu sezonu, boja je neka opel opc, osobno mi je kirbaj i htjeo bi lakirat plastike al zao mi je, boja je friska. evo koja slika

tamni stop

a i ime sa foruma se moralo nac na skuteru, ak padne koji meet da se zna XD

ivanm:
zgodno... skini ovaj remen sa sica..

Drnda:
lijepe rucice kocnica  :toothy12:
sto ces sa srkom?

giannelli:
a u planu mi je bilo slozit nrga kao sto jesam, a apriliju u serijalu i prodat to na ljeto... al sad kad gledam srku bez plastika, blokove gole, moram mjenjat radilicu itd itd sve me nes vuce na neki projekt, midrace ovo ono, jos imam dva phbg karburatora viska, nes bi tu moglo bit.  :toothy12:

giannelli:
sve u svemu doso sam do ove kombinacije cudnim putevima, na kraju sam zadovoljan da je ovako zavrsilo.

zipa, kojeg sam slagao iz mrtvih, sam uz malo kesa trampio za gilera runner 2000god, cista serijala trosila je 3-4l max, uz to sam trampio yamahu dt 2000god bez pap za ovog nrga, da bih kasnije vidio da je nrgu blok napuknut, kasnije kad sam rastavio vidio sam da je i radilica poprimila neke cudne udarce.. na to sam odlucio trampit runnera za ovu apriliu 2007god, dog se sa momkom tj on je meni dosao i na kraju smo se uspjeli dogovorit, posto je nrg regan do 12mj sam odlucio sve na njega slozit.. za apriliu imam sad novi prazan blok, nove lezajeve, 19 i 21phbg ceka, trophy je u planu za turpiju... to je to za sad u planu dok se nrg ne zavrsi.

ili da slozim masinu serijala za apriliu sa izudaranom radilicom i stavim u oglasnik za 7000? :dontknow: :laughing7: šala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju