Općenito > Propisi
125 ccm sa B kategorijom - akcija
steeef:
da,jebeno je to dok mi s traktorom bez svijetla i još na 2 i pol promila izleti indijanac s polja pa me zamalo ubije,tu ne vrijedi ni 6 vozački da ima.
onaj ko radi s traktorom radi od malena i do 18 godine dok dobije vozačku već je velemajstor jer s traktorom se najmanje voziš po cesti,dok sa skuterom jedino po cesti moreš vozit.ovi s pedeseticama rade sranja i neznaju se vladat u prometu a kamoli da ima daš 125 u ruke.trebalo bi im dat poligon za proć i koi sat vožnje u prometu.
4 kotača su 4 kotača i sa 2 uvijek lakše se sjebeš nego na 4 i treba imat više osjećaja za vozit ta 2 kotača.
darac_os:
--- Citat: steeef - 10 Travanj, 2012, 12:44:48 ---da,jebeno je to dok mi s traktorom bez svijetla i još na 2 i pol promila izleti indijanac s polja pa me zamalo ubije,tu ne vrijedi ni 6 vozački da ima.
onaj ko radi s traktorom radi od malena i do 18 godine dok dobije vozačku već je velemajstor jer s traktorom se najmanje voziš po cesti,dok sa skuterom jedino po cesti moreš vozit.ovi s pedeseticama rade sranja i neznaju se vladat u prometu a kamoli da ima daš 125 u ruke.trebalo bi im dat poligon za proć i koi sat vožnje u prometu.
4 kotača su 4 kotača i sa 2 uvijek lakše se sjebeš nego na 4 i treba imat više osjećaja za vozit ta 2 kotača.
--- Kraj citata ---
Slazem se! A ovo za traktor ako si nesposoban vozit 35 kmh, onda nisi sposoban ni za B polozit.. a ono vuc prikolice i sta ti ja znam kakve vagone vode to ce ti vec vjerovatno pokazat onaj tko ti je dao tu aparaturu u ruke s 16-18 godina :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju