Općenito > Propisi

125 ccm sa B kategorijom - akcija

<< < (3/4) > >>

smoki:
Šta su svi koji polože vozački zaslužili kategoriju? Pa znam nekoliko cura koje su na nemoralan način dobile rozu knjižicu, a ne znaju se ravno uparkirati ili krenuti a da auto ne crkne..to nema veze sa sposobnošću, navedene kategorije dobivaju svi koji polože za B, znali oni vozit moped, traktor, radni stroj ili ne..

I ovo je totalna debilana za traktor kao sporohodno vozilo..prijatelju ako nisi nikad vozio traktor nemoj pričati gluposti..ja osobno imam tu sreću (ili nesreću) da sam sa sela i vozim traktor kada trebam, i u većini situacija se lakše ubit s traktorom nego sa 125ccm skuterom, tko nema pameti u glavi i nezna raditi sa strojem, tako da ne bulazni bezveze..nema to veze s brzinom, prikopčaj na traktor npr. cisternu sa 3200l vode pa se spuštaj pod kočnicom na nizbrdici, i stavi curu na skuter pa se spuštaj nizbrdo onda mi reci kak si bolje prošao..

Sažetak priče je da možemo raspravljat o čemu hoćemo, a zakon se neće promijenit, pogotovo ga neće promijenit Milanović kojem puca kita za skuteraše i njihove želje i snove, niti je on taj koji piše zakone..i ja bi htio da sam mogo položit sa 14god za M kat, i sa 18 dobit sve druge al jbg to tak nejde..

ivan007:
a oni sto vec imaju A1  ???

darac_os:

--- Citat: ivan007 - 10 Travanj, 2012, 00:37:40 ---a oni sto vec imaju A1  ???

--- Kraj citata ---

A nama ce vratit pare!  :toothy12: i svi ce zivjeti sretno do kraja zivota :D :D

--- Citat: vktr - 09 Travanj, 2012, 13:40:32 ---il nek meni daju a2 koji sam trebo dobit sa 18

--- Kraj citata ---

Nek meni daju A koju sam trebao dobit sa 18 pa su uveli to sranje od A2! Nabijem ti drzavu kojoj nikad dosta!

BilyPiton:
oni kaj su polagali a1 bi bilo posteno da dobe a2 , a2 da dobije a, a oni kaj su polagali A ionak nis ne gube

darac_os:

--- Citat: BilyPiton - 10 Travanj, 2012, 09:44:33 ---oni kaj su polagali a1 bi bilo posteno da dobe a2 , a2 da dobije a, a oni kaj su polagali A ionak nis ne gube

--- Kraj citata ---

ja kad sam polagao za A1 stajalo je u zakonu da sa 18 godina odem u policijsku postaju i podignem vozacku dozvolu A kategorije.. A2 uopce nije postojala.. a sada neznaju di bi vise uzeli.. dobro je reko covjek bit cemo sretni ako ne bude jos A1.5 i A2.5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju