Ostalo > Razne offtopic teme :)

Chrome sprej?? (di ima? neki kvalitetan)

<< < (6/7) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: daRio - 08 Travanj, 2012, 23:30:41 ---Prvo ovo......
http://www.duplicolor.hr/index.php?page=product&mid=1&cid=14&pid=17

a onda izaberi u ponudi Dupli Color šta te zanima,imaš na linku.
Radio sam sa ovim primerom za plastiku i nakon njega lakirao i jako sam zadovoljan.

--- Kraj citata ---
imam i taj plastic primer doma.. budem i to probao pro stavit onda onaj nevaljani sprej... :S  a jel bi valjalo da kad pošpricam sa krom sprejem da pređem sa bezbojim.. :S možda tak bude dobro... :?

daRio:

--- Citat: zvonkec_92 - 08 Travanj, 2012, 23:34:19 ---imam i taj plastic primer doma.. budem i to probao pro stavit onda onaj nevaljani sprej... :S  a jel bi valjalo da kad pošpricam sa krom sprejem da pređem sa bezbojim.. :S možda tak bude dobro... :?

--- Kraj citata ---

Zaboravio sam napomenuti.......kad opizdiš sa primerom,malo ga pofeniraj izdaleka,nekih 30-45 sec da se malo plastika ugrije.
Udaljenost procjeni sam da ne bude prevruće.
I prije lakiranja završnim,također malo ugriji plastiku.Ja sam klincima farmao lampe i blatobrane na biciklima i ništa se nije ogulilo već 2. sezonu a znaš kakvi su klinci 11-14 god.

Miki-speedy:
Aerox je imao neke plastike ofarbane u tu boju,al je to dosta skupo
Najbolje da kupis foliju i presvuces,ja sam sebi prozore u sobi zatamnio s tim i super je,s vana izgleda skoro kao ogledalo

JogFromYamaha:
krom sprej nikad nije ni funkcionirao jer se samo oljusti nakon mjesec dana
jedino kak ces lakirat je da nabavis onaj lak koji kemijski promjeni povrsinu metala kaj izgleda ko krom i on kosta nekih 600e  litra tak da si to otpisi

zvonkec_92:

--- Citat: JogFromYamaha - 09 Travanj, 2012, 13:35:28 ---krom sprej nikad nije ni funkcionirao jer se samo oljusti nakon mjesec dana
jedino kak ces lakirat je da nabavis onaj lak koji kemijski promjeni povrsinu metala kaj izgleda ko krom i on kosta nekih 600e  litra tak da si to otpisi

--- Kraj citata ---
budem probao to pošpricat i kad se malo posuši preč sa bezbojim.. preko njega se možda nebude ljuštilo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju