Ostalo > Razne offtopic teme :)

Chrome sprej?? (di ima? neki kvalitetan)

<< < (5/7) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: cameosb - 08 Travanj, 2012, 21:35:19 ---imao sam ja taj sprej u njemačkoj, i bio je jako kvalitetan, nije nesta bajno ali s preko metar ne mozes skuziti jeli sprej ili chrom, jedino po odsjaju koji je nekih 20ak% manji

kostao je 27 eura
ovdje u hr sigurno neces to nac

--- Kraj citata ---
izgleda.. potrošio sam več para na te sprejeve a nijedan nevalja..

Matija97:

--- Citat: zvonkec_92 - 08 Travanj, 2012, 21:41:16 ---izgleda.. potrošio sam več para na te sprejeve a nijedan nevalja..

--- Kraj citata ---

nisi jedini koji je potrosio pare na vise njih -.- haha

ugl kupio sam 2 ili 3 i svaki kad sam proso s prstom preko povrsine potamnio je i postao je srebrni  :angry7:

i nekidan sam sazno da bi se taj sprej trebao farbat na crnu prvo i u tankim slojevima,kakvih 5-10 slojeva i da bi onda trebalo bit ok,kao da je prvih par slojeva doslovno neprimjetno da je pofarbano  :icon_scratch: mogo bi sutra probat pa javim  :icon_thumright:

zvonkec_92:

--- Citat: Matija97 - 08 Travanj, 2012, 23:17:24 ---nisi jedini koji je potrosio pare na vise njih -.- haha

ugl kupio sam 2 ili 3 i svaki kad sam proso s prstom preko povrsine potamnio je i postao je srebrni  :angry7:

i nekidan sam sazno da bi se taj sprej trebao farbat na crnu prvo i u tankim slojevima,kakvih 5-10 slojeva i da bi onda trebalo bit ok,kao da je prvih par slojeva doslovno neprimjetno da je pofarbano  :icon_scratch: mogo bi sutra probat pa javim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ajde pa javi... ako ne probaš ti ja ču.. :/

Loris Ri:
za krom foliju posalji pm clanu "intoxic" .... mislim da kad sam prico s njim da je reko da je radio snjima i da ih moze nabavit...
nisam siguran al pitaj  :icon_thumright:

daRio:
Prvo ovo......
http://www.duplicolor.hr/index.php?page=product&mid=1&cid=14&pid=17

a onda izaberi u ponudi Dupli Color šta te zanima,imaš na linku.
Radio sam sa ovim primerom za plastiku i nakon njega lakirao i jako sam zadovoljan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju