Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Homologacija rezo auspuha  (Posjeta: 7752 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline danyq7

• Tržnica : (+7)
  • forumski skuteraš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: ◘Minarelli◘
  • Moja Kaciga: Uvex
Odg: Homologacija rezo auspuha
« Odgovori #20 : 11 Travanj, 2012, 12:20:12 »
Ja probleme sa zaustavljanjem i mjerenjem buke ili vođenjem na izvanredni tehnički rješavam na sljedeći način. Imam blokadu na daljinski i nju sam pojačo tak da sviječica uopće nema dovoljno iskre da upali skuter. Čim me gospon drot zaustavi ugasim skuter i ak bude problema samo stisnem daljinski koji mi je uvijek u jakni i skuter ne pali. Tako mi gospon drot nemože ništa jer nema dokaza da sam namjerno sabotiro skuter.

Sad samo čekam crne prognoze od 3alfa3 kak će mi policajac ić rastavljat skuter i kak ću završit na robiji zbog toga  :toothy12: :icon_tongue:

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #21 : 11 Travanj, 2012, 12:31:24 »
ako ti neće htjet upalit onda ti je neispravan skuter...tak da mislim da ima i sumnje da ti skine tablicu,po nekoj logici  :dontknow:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline ive_91

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
« Odgovori #22 : 11 Travanj, 2012, 12:49:52 »
orginal spuh sa povedjenim blokadama je da se dere al je orginal.! e pa protiv tog nece ic valjda.. a nije da ide lose skuter.!
🙈

Offline danyq7

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: ◘Minarelli◘
  • Moja Kaciga: Uvex
« Odgovori #23 : 11 Travanj, 2012, 12:53:45 »
ako ti neće htjet upalit onda ti je neispravan skuter...tak da mislim da ima i sumnje da ti skine tablicu,po nekoj logici  :dontknow:

Po toj logici ak ti se pokvari auto nasred ceste moraš zvat policiju da ti skine tablice?

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #24 : 11 Travanj, 2012, 12:59:18 »
ma ne...sj#bo sam se ja...krivo sam se izrazil...gle ak on tebe snimi na 70 80 i tebi odjednom neće skuter upaliti,trebo bi ti imat pravo skinut tablicu jer ima dokaz da si presel prek 50,a to znači da si tehnički neispravan
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #25 : 11 Travanj, 2012, 13:00:56 »
ako ništa drugo uvalit ćemo u top malo više vune, tražit ću od punca da mi donese sa građevine, znam da ni to nije riješenje al ako ga imalo utiša dobro će bit

kao što je Kamba rekao onaj dan kad ga je provozao, citiram "pošto čekaš prinovu ili ćeš morat prodat spuh ili cijeli skuter  :toothy12: "

nadam se da me nije urekao  :jerk:
Kupi onu yasuni vunu,propisno stavi,ne smijes previse nabit
I usput kad rastavis top,prosiri rupice i spoji po 2 mora ce bit tisi da ga jebes
Hebo mi se derao ko jarac kad sam ga kupio,posle malo ceprkao i vidi cuda  :icon_thumright:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #26 : 11 Travanj, 2012, 13:28:39 »
A zakaj sam ja imal serijski auspuh na Aeroxu i isti takav sada na Malagutiju? Motor ide bolje, a buka je u granicama onoga što piše, plus/minus  :drunken_smilie:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline balicdim

• maxi forumaš
  • master of transakšn
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #27 : 11 Travanj, 2012, 13:42:02 »
Ja probleme sa zaustavljanjem i mjerenjem buke ili vođenjem na izvanredni tehnički rješavam na sljedeći način. Imam blokadu na daljinski i nju sam pojačo tak da sviječica uopće nema dovoljno iskre da upali skuter. Čim me gospon drot zaustavi ugasim skuter i ak bude problema samo stisnem daljinski koji mi je uvijek u jakni i skuter ne pali. Tako mi gospon drot nemože ništa jer nema dokaza da sam namjerno sabotiro skuter.

Sad samo čekam crne prognoze od 3alfa3 kak će mi policajac ić rastavljat skuter i kak ću završit na robiji zbog toga  :toothy12: :icon_tongue:

kolega sa posla je bio svjedok dok je bio na tehničkom da pri izvanrednom tehničkom pregledu po nalogu policije moraš vadit sve iz džepova i iz skutera i vidljeli su daljinski koji je lik objašnjavao da je za garažu, i bio je dok ga policija nije uzela u ruke i malo pritiskala dok skuter nije poletio iznad 60

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #28 : 11 Travanj, 2012, 13:45:14 »
kolega sa posla je bio svjedok dok je bio na tehničkom da pri izvanrednom tehničkom pregledu po nalogu policije moraš vadit sve iz džepova i iz skutera i vidljeli su daljinski koji je lik objašnjavao da je za garažu, i bio je dok ga policija nije uzela u ruke i malo pritiskala dok skuter nije poletio iznad 60

Ha ništa, dok se voziš iza policajca ubaciš daljinski u gaće i nadaš se da nisu predetaljni  :toothy9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #29 : 11 Travanj, 2012, 14:16:49 »
Ha ništa, dok se voziš iza policajca ubaciš daljinski u gaće i nadaš se da nisu predetaljni  :toothy9:

Po ovom se vidi da smo skoro u Europi :) uskoro će se disati po naputku policije i prdit samo u dozvoljenim granicama... grah će biti ilegalan zbog zagađenja zraka! Kazne ,kazne,kazne....

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #30 : 11 Travanj, 2012, 14:24:12 »

Pretragu ne smiju raditi bez sudskog naloga, opravdane sumnje (a za nju te praktički moraju uhvatit na djelu) ili bez tvoje dozvole. Jedina iznimka smiju radit pretres su kontrolni punktovi (paradiranje dugim cijevima na izlazima iz grada kad se dogodi neka pljačka), i graničnim/carinskim pregledima. To dakle uključuje da oni ulaze u auto otvaraju pretince, gledaju što je unutra.

Pregled smiju raditi uvijek. Mogu te zamoliti da otvoriš prtljažnik, i pokazes im sadrzaj djepova i sl

Znaci policajac smije dirat ono sta on vidi,osjeti ili sl. Pretezno oni pitaju da im pokazes a tvoje je hoces li ili ne.  :icon_thumright:

Offline balicdim

• maxi forumaš
  • master of transakšn
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #31 : 11 Travanj, 2012, 19:08:45 »

Pretragu ne smiju raditi bez sudskog naloga, opravdane sumnje (a za nju te praktički moraju uhvatit na djelu) ili bez tvoje dozvole. Jedina iznimka smiju radit pretres su kontrolni punktovi (paradiranje dugim cijevima na izlazima iz grada kad se dogodi neka pljačka), i graničnim/carinskim pregledima. To dakle uključuje da oni ulaze u auto otvaraju pretince, gledaju što je unutra.

Pregled smiju raditi uvijek. Mogu te zamoliti da otvoriš prtljažnik, i pokazes im sadrzaj djepova i sl

Znaci policajac smije dirat ono sta on vidi,osjeti ili sl. Pretezno oni pitaju da im pokazes a tvoje je hoces li ili ne.  :icon_thumright:

to vrijedi za ljude koji znaju zakon, al ako te uhvati a da nezaš svoja i  njihova prava, to je već druga priča
ti si upoznat kolika prava policija ima, al recimo znam neke osobe koje se uzjebu čim ih rutinski zaustave (a sve je ispravno) a kamoli da im kažu da izađu iz vozila (primjer auta) pa u panici neznaju gdje im je knjižica vozila i vozačka

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #32 : 13 Travanj, 2012, 10:09:58 »
LOL

kad u trstu kupuješ auspuh kod talijana fino te pita jel ti treba homologacijski list ili ne zato jer ga slovenci i talijani traže homologaciju da mogu proć tehnički  :) to će doć i kod nas,neće nas zaobić ta sreća sigurno  :laughing7:

zato treba izgradit staze za utrkivat se vikendom i zaboravit na cestu  :)

preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline walkay

• moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • Dr. TGB
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: SP180, ZIP SP180
  • Moja Kaciga: Vemar vtx atlan
« Odgovori #33 : 17 Travanj, 2012, 15:14:40 »
zato treba izgradit staze za utrkivat se vikendom i zaboravit na cestu  :)
Za sve ostalo je tu SP180 i SR150! :D