Tehnički kutak > Styling skutera
Airbrush
ryder on the storm:
--- Citat: Sugar - 17 Studeni, 2006, 16:33:37 ---
--- Citat: StreetRunner - 17 Studeni, 2006, 14:31:48 ---Ali se mora prijavit na tehničkom promjena boje ili ta sranja.Ja ću sad piturat onu plastiku kod Gilere(onu tvrdu koja nije iste boje nego je ona izblijedjelo siva tako nekako) u metalik plavu.Oće me policija zaje i oće mo srat na tehničkom
--- Kraj citata ---
kaj bi ti za to srali?70 posto motora mora bit u boji koja pise u knjizici!
promjena boje u knjizici je 70 kn(nova knjizica) i ak je sve sareno jednostavno ce ti upisat pod boju:visebojan
--- Kraj citata ---
čeakj,znači meni sad piše višebojan, i mogu ga stavit u koju hoću boju ili airbrush, pa to je super!
Punisher:
--- Citat: ryder on the storm - 21 Travanj, 2007, 12:47:16 ---čeakj,znači meni sad piše višebojan, i mogu ga stavit u koju hoću boju ili airbrush, pa to je super!
--- Kraj citata ---
Tako je... kad sam išao na tehnički (a ništa nije piturano nego standard boja kakav je izašao iz dućana) lik vidio prednji blatobran žuti a ostatak skutera plavi i upisao u knjižicu višebojan :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Čudi što mu to odmah nisu napisali nego tek sad :icon_scratch: :dontknow:
StreetRunner:
--- Citat: ryder on the storm - 21 Travanj, 2007, 12:47:16 ---
--- Citat: StreetRunner - 17 Studeni, 2006, 14:31:48 ---Ali se mora prijavit na tehničkom promjena boje ili ta sranja.Ja ću sad piturat onu plastiku kod Gilere(onu tvrdu koja nije iste boje nego je ona izblijedjelo siva tako nekako) u metalik plavu.Oće me policija zaje i oće mo srat na tehničkom
--- Kraj citata ---
promjena boje u knjizici je 70 kn(nova knjizica) i ak je sve sareno jednostavno ce ti upisat pod boju:visebojan
--- Kraj citata ---
čeakj,znači meni sad piše višebojan, i mogu ga stavit u koju hoću boju ili airbrush, pa to je super!
--- Kraj citata ---
e pa za Gileru ti nisan baš siguran da je višebojni.Ja neznan nikoga kome je višebojni,jedino ako ti od pandurije zatrašiš promjenu papira(naravno platiš) onda ti je tek višebojni ili u kojoj je boji već
ryder on the storm:
--- Citat: StreetRunner - 24 Travanj, 2007, 19:01:37 ---
--- Citat: ryder on the storm - 21 Travanj, 2007, 12:47:16 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
e pa za Gileru ti nisan baš siguran da je višebojni.Ja neznan nikoga kome je višebojni,jedino ako ti od pandurije zatrašiš promjenu papira(naravno platiš) onda ti je tek višebojni ili u kojoj je boji već
--- Kraj citata ---
moj je race verzija, znači crveno crni, sa crvenim kockicama po crnom koje imaju bjeli obrub, i dvije plastike su sreberne.
el:
moja gilera je sivo crvena ali ima dosta vise sive no u papirima pise da je crvena...ali uskoro ce u crno :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju