Tehnički kutak > Styling skutera

Airbrush

<< < (5/7) > >>

marelica:

--- Citat: Genesis051 - 24 Listopad, 2006, 16:32:50 --- Radi(te) li, ili znate nekoga tko radi airbrush...
Koliko dođu  "detaljčići" (manje slikice), a koliko npr. cijeli bok... kako se to onda prijavi na tehn. pregledu (ako se većinski izgubi osnovna boja)... i sve tako (istina, nisam ni pokušao potražiti na net-u... jednostavno mi palo na pamet, kad smo već kod stylinga...)

--- Kraj citata ---

evo ti link, tip odlicno radi airbrush tamo negdje dole kod tebe...

http://www.pozarart.com/

mene je za oslikavanje kofera sa sitnim detaljima trazio 200 eura... trazio sam neku vartu, kostur i kaj ti ja znam kakve sve nebuloze...
vidio sam kako je tip sredio kacigu... mrak je ispala i preko vizira crta na nekoj mrezici...

Genesis051:
 :sign092:    :icon_thumright:

el:
trazim nekoga za airbrush...rijec je o tail-u runnera htio bi nesto ovakvoga bez ovog zmaja samo vatru...

ako ima ko da zna i mozes nek se javi

ADRO 3:
nisam siguran da sam Vam ogovorio na ovaj upit, te ukoliko nisam prihvatite moju ispriku, vjerovatno sam to previdio.
Okvirna cijena bi bila do 300 eur, ukoliko nisu potrebni veći popravci na samim plastikama.
Ukoliko ste još zainteresirani slobodno mi se obratite. Imate li možda neki predložak po kojima bi te to radili, pošaljite da vidim te Vam detaljnije odredio cijenu.

evo to je za cjeli scoot cjeli prefarbat u tamno crveno sa crnim po rubovima okvira i tribalima po bodyu  ja cu ic to kod njega krajem godine

el:
ja bi samo tail,a popravake netreba pozadina je vec crna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju