Tehnički kutak > Tuning skutera

SR50R spuh i vario setup

<< < (14/15) > >>

Josip:

--- Citat: ivanm - 18 Travanj, 2012, 19:09:04 ---nebude ti dobro radio serijski centralni sa multivarom, treba neki mekši pa lakše role.. sa serijskim centralnim ti se u početku prevrti a kasnije padaju okretaji..

--- Kraj citata ---

i sad trenutno mi je takva nekakva situacija

kad je vrtio na 10,2t rpm nakon 60km/h bi pao na oko 9,5, ali kod pustanja gas i ponovnog dodavanja punog gasa bi pao cak na 8,8 i kasnije se popeo do 9,1 sta bi se osjetilo na snazi  :dontknow:

do sad nije bila izvadena lulica sa airboxa, jucer sam to napravio, sad definitivno ima previse zraka jer nemoze ni krenut

vratit cu natrag onaj malossi 17,5 i njegovu diznu 64 u kombinaciji sa siljastom iglom A7 pa cu vidjet

znaci multivar + standard centralni nije dobra kombinacija

koje rolice odokativno sa bijelim centralnim, ako vec sa zelenim nije ok, a sa centralnim isto nece bit ok??

hvala :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ivanm:
a to ti ovisi, ja sam imao sa bijelim federom i yasuni r-om 6.1, sa zelenim sam imao 6.3.. sad sa leo vince tt imam 7.2gr.
jesi podmetnuo šalbicu između ventilatora i bolcne, sa kevlarom bi to trebalo jer je širi pola mm os serijskog remena...

EmirF121:

--- Citat: ivanm - 19 Travanj, 2012, 08:23:15 ---a to ti ovisi, ja sam imao sa bijelim federom i yasuni r-om 6.1, sa zelenim sam imao 6.3.. sad sa leo vince tt imam 7.2gr.
jesi podmetnuo šalbicu između ventilatora i bolcne, sa kevlarom bi to trebalo jer je širi pola mm os serijskog remena...

--- Kraj citata ---

Ja vozim sa istim rolama na serijskom federu, imam i kevler i nisam podmetnuo šajbicu od 0,5mm. Znači izmjena federa i podmetanje šajbice prvom prilikom.  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: ivanm - 19 Travanj, 2012, 08:23:15 ---a to ti ovisi, ja sam imao sa bijelim federom i yasuni r-om 6.1, sa zelenim sam imao 6.3.. sad sa leo vince tt imam 7.2gr.

--- Kraj citata ---

nemam sajbicu nikakvu, podloska, kalota, bolcna, vario, ventilvar, kruna ili kako vec, i matica  :dontknow:
nisam je mislim ni dobio u paketu s multivarom  :icon_scratch:

remen se penje do kraj (neznam koliko je bitno) a sajbicu nemam

jel ona jako bitna??

Jurich:

--- Citat: Josip - 19 Travanj, 2012, 15:48:43 ---nemam sajbicu nikakvu, podloska, kalota, bolcna, vario, ventilvar, kruna ili kako vec, i matica  :dontknow:
nisam je mislim ni dobio u paketu s multivarom  :icon_scratch:

remen se penje do kraj (neznam koliko je bitno) a sajbicu nemam

jel ona jako bitna??

--- Kraj citata ---
pa ako nemas kelvar nije ti ni potrebna a u ostalom skini deklo vidi jeli ti remen skroz van na polkutkama i skroz uz bolcnu na variomatu, ako je, tada ti nije potrebna sajbica...
i ako budes testira jos koji centralni feder javljaj dojmove i ode

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju