Tehnički kutak > Tuning skutera

SR50R spuh i vario setup

<< < (6/15) > >>

Bero:

--- Citat: Josip - 06 Travanj, 2012, 17:49:49 ---malo sam kratak sa diznama M6, imam i onaj carb 17,5, ali nema na casici ona sranja za ispust goriva i to, mislim cak da je bio u malossi pakiranju  :icon_scratch:
na njemu je ta igla A7 koja je identicna W16-ici dok je ona druga bila A20 cini mi se, mada igla nema veze s glavnom diznom
da maknem i one sugave polini slidere?

ovaj slider

--- Kraj citata ---

ma jedino ako je možda prebogata ili presiromašna igla , pa baš kod otvaranja gasa i na 1/4 do negdje polovice gasa igla zeza.
ali ja bi definitivno stavio lakše rolice. ja sam jednom dečku na starog runnera stavio ovako.

Bio je red sponge , dizna 70 na 17.5 karbu. rolice 5.1 g. kuplung je bio s6 torque control sa serijskim federima koji dolaze sa tim kuplungom, napetim do sredine
kit je bio malossi sport 70

ivanm:

--- Citat: Bero - 09 Travanj, 2012, 10:17:12 ---rolice 5.1 g. kuplung je bio s6 torque control sa serijskim federima koji dolaze sa tim kuplungom, napetim do sredine
kit je bio malossi sport 70

--- Kraj citata ---

potpis... na hi-speed idu u pravilu samo malo teže role on onih na serijski variomat za iste okretaje..

Bero:
ne znam bi li pokušao sa nijansom tvrđim centralnim federom ili sa nešto lakšim rolicama,

ali polini variomati su uvijek pokazivali bolje rezultate teu u kombinaciji sa polutkom.
bez nje :/

ivanm:
ma novi piaggio ima okej 134mm polutku koja je izuzetno linearna..

EmirF121:

--- Citat: Josip - 09 Travanj, 2012, 09:54:03 ---koji je tvoj setup od kad si stavio yasuni i ostalo? znaci rolice, federcici, centralni, dizna...

--- Kraj citata ---

Moj setup je: yasuni r, multivar 2000 6,1g rolice, bijeli malossi federi, serijski centralni, dizna 80 (izvađena lulica iz airbox-a), igla A22 dignuta za jedan zub. Ne znam kakav je taj malossi 17,5, ali po meni ovaj dell 17,5 phva i nije neki karburator.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju