Tehnički kutak > Napravi sam
Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova
Drnda:
naravno da je badava ako ne curi, ali ipak mislim da je do pipka, znaci , ako ti ne curi kad komplet pipak odvijes, zacepljeno je prije njega nesto ( iako tesko s obzirom koja je sirina ispred u glavi)
Tomi_ZG:
Danas skinem deklo i imam kaj vidit,propišala vodena pas mater :angry7:
Izdržala je čak 10tkm,original pumpa + corteco semering.
Vjerojatno ću se sam ovih dana upustit u promjenu po receptu od Alfe al me zanima kak da skinem osovinu ak nejde lagano dolje,zadnji put kada sam raskapal blokove zbog promjene radilice sam nabijal po osovini ko majmun pa pretpostavljam da bu i sad teško išla al pošto su blokovi u komadu nemože tak.
I Alfa jel se sjećaš koji je bil fi cijevi za ugradnju semeringa i dubina semeringa u bloku?
Ak netko ima kaj pametno za nadodat slobodno pošto ću to prvi put radit a nije mi sila raskapat blokove.
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Srpanj, 2013, 18:07:10 ---I Alfa jel se sjećaš koji je bil fi cijevi za ugradnju semeringa i dubina semeringa u bloku?
--- Kraj citata ---
Ne sjecam se ;D
Tomi_ZG:
Jbg,a s gedorom ga garant veliš ubiješ?
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Srpanj, 2013, 18:07:10 ---Danas skinem deklo i imam kaj vidit,propišala vodena pas mater :angry7:
Izdržala je čak 10tkm,original pumpa + corteco semering.
Vjerojatno ću se sam ovih dana upustit u promjenu po receptu od Alfe al me zanima kak da skinem osovinu ak nejde lagano dolje,zadnji put kada sam raskapal blokove zbog promjene radilice sam nabijal po osovini ko majmun pa pretpostavljam da bu i sad teško išla al pošto su blokovi u komadu nemože tak.
I Alfa jel se sjećaš koji je bil fi cijevi za ugradnju semeringa i dubina semeringa u bloku?
Ak netko ima kaj pametno za nadodat slobodno pošto ću to prvi put radit a nije mi sila raskapat blokove.
--- Kraj citata ---
ti stari moj fkt nemaš sreće s tim runnerom :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju