Tehnički kutak > Napravi sam

Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova

<< < (16/28) > >>

Kamba:
...Ivane ja sam metalac pa otprilike znam koliko koji materijal može podnijeti....ne udaram ja onako kako ti misliš...zbilja nije potrebno jako udarat ako ugriješ blok fenom,vjeruj mi... :icon_thumright:

ivanm:
ima i sistem izrade malog radapcigera tak da se šipka ne mora variti nego se pričvrsti vijkom gore..

3alfa3:
Trebalo bi kad neko rastavlja blokove izradit alat za stavljanje semeringa koji ima distancer pa stavit mjere na forum. Ili iskopirat pjadjov ako neko ima pristup tom alatu. Onda ne treba razmisljat i mjerit koliko duboko zabit semering

Kamba:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2013, 14:07:50 ---Trebalo bi kad neko rastavlja blokove izradit alat za stavljanje semeringa koji ima distancer pa stavit mjere na forum. Ili iskopirat pjadjov ako neko ima pristup tom alatu. Onda ne treba razmisljat i mjerit koliko duboko zabit semering

--- Kraj citata ---

...ma jok Alfa...točno se vidi mjesto do kojeg se stavlja simering..ne treba ništ razmišljat....vidi se zub do kojeg dolazi ležaj....simering se nabije samo da malo pređe taj rub i toeto.... :icon_thumright:

ivanm:
ma to je manje bitno, može ić od vanjskog ruba 1 mm do impelera da ga ne dira pa sa unutarnje strane sve do lagera, sasvim svejedno.. osovina je identična.. nebude curilo zbog toga nit bude mu vijek trajanja smanjen..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju