Općenito > Propisi
Dali se može
teddy4:
--- Citat: azriel*09 - 05 Travanj, 2012, 14:14:34 ---...pa da se to moze,zasto bi polagali voznju uopce?ustedili bi si i vrijeme i novac... :/
--- Kraj citata ---
meni je jedan murijak prije 3 godine reko da da .....2 mjeseca kasnije pandur na motoru me pito jel imam vozacku ?? i pogodite kaj je bilo ......... :laughing7: :laughing7: :laughing7: NEMAS VOZACKU NESMIJES BIT NA CESTI!!!!!!!...... :angry7:
azriel*09:
--- Citat: Grale - 05 Travanj, 2012, 14:15:22 ---pital sam ga za mišljenje,jer vidim da nezna... :icon_biggrin:
evo azriel mu je objasnila ;D
--- Kraj citata ---
...pa khm-khm...hellooouuu!! =) :headbang:
azriel*09:
--- Citat: teddy4 - 05 Travanj, 2012, 14:17:15 ---meni je jedan murijak prije 3 godine reko da da .....2 mjeseca kasnije pandur na motoru me pito jel imam vozacku ?? i pogodite kaj je bilo ......... :laughing7: :laughing7: :laughing7: NEMAS VOZACKU NESMIJES BIT NA CESTI!!!!!!!...... :angry7:
--- Kraj citata ---
...vidis,ni oni nisu usuglaseni...xD
teddy4:
murijak koji predava u prometnoj skoli i pandur koji to svaki dan radi ...to se zove NIJE SVE KAO U TEORIJI iliti u praksi je drugacije :laughing7: :laughing7:
igor.sb:
--- Citat: teddy4 - 05 Travanj, 2012, 14:17:15 ---meni je jedan murijak prije 3 godine reko da da .....2 mjeseca kasnije pandur na motoru me pito jel imam vozacku ?? i pogodite kaj je bilo ......... :laughing7: :laughing7: :laughing7: NEMAS VOZACKU NESMIJES BIT NA CESTI!!!!!!!...... :angry7:
--- Kraj citata ---
ne zna se tko je veci tuljan, ti il on, on koji je to izvalio, il se niste razumili, a ti koji si u to povjerovao
JEBI GA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju